joi, 15 ianuarie 2009

Michael Jackson traieste!

Pe 20 decembrie aparea o stire conform careia Michael Jackson era extrem de bolnav, chiar in pericol de moarte. In perioada imediat urmatoare cei la urechile carora nu a ajuns informatia corect l-au considerat direct mort… Ei bine, Michael Jackson traieste si avem si dovezi.

Artistul a fost pozat pe cand iesea dintr-un spital din Beverly Hills. Michael avea din nou fata acoperita cu o masca chirurgicala iar pe cap purta o esarfa si o palarie. In ciuda momentului nu tocmai potrivit, el s-a oprit totusi sa semneze cateva autografe pentru cei adunati in fata spitalului.
























Michael a mai fost fotografiat in masina in timp ce desfacea o punga de chipsuri Kettle cu piper, semn ca desi este extrem de bolnav nu urmeaza o dieta severa.





















Nici in ceea ce priveste partea financiara Michael nu sta rau. In ciuda zvonurilor aparute el si-a achizitionat in leasing o casa din Bel-Air pentru care da 100.000$ pe luna! Managerul sau, Tohme Tohme, a declarat ca artistul a facut aceasta alegere pentru ca isi doreste sa fie in centrul actiunii industriei entertainmentului.

2 comentarii:

  1. pacat de el, dar si-a fact-o cu mana lui

    RăspundețiȘtergere
  2. Flori mai citeste si tu din din cand in cand. Ce si-a facut cu mana lui?, daca nimeni nu l-a lasat sa respire si el a trecut cu brio peste o gramada de greutati si de obstecole, cauzate de paparati, case de discuri, acuzatii grave aduse doar pentru bani si alti morti de foame. Ce si-a facut daca nu a fumat, nu a baut, nu s-a drogat...se stie ca in afara de antidolorifice nu a luat nimic, asa ca mai lasatil in pace!

    RăspundețiȘtergere