joi, 15 ianuarie 2009

Lohan si Vanessa Hudgens vor sa joace in New Moon














"New Moon" va fi cel de-al doilea film realizat dupa cartea, cu acelasi nume, scrisa de Stephenie Mayer. Primul film, "Twilight" va avea premiera la noi pe 23 ianuarie si este unul dintre cele mai astepte filme de pe lista mea, asta si pentru ca am citit ambele carti.

"Twilight" a fost un real succes, avand incasari de peste 70 de milioane de dolari in prima saptamana de la lansare, devenind cel mai bine vandut film regizat de o femeie, respectiv de Catherine Hardwicke. Asa ca nu este de mirare faptul ca "New Moon" a atras deja atentia unor actrite precum Vanessa Hudgens si Lindsay Lohan. Daca cea dintai doreste doar sa obtina un rol mai matur dupa cel din "High School Musical" care a facut-o celebra, cea de-a doua cu siguranta nu doreste decat sa mai iasa cu ceva in evidenta pentru ca desi este numita in continuare "actrita", in realitate cred ca nici ea nu mai stie de cand nu a mai jucat intr-un film.

Disperarea isi spune cuvantul. Dupa spusele unui apropiat al vedetei, Lohan este pur si simplu obsedata de cartile lui Stephenie Mayer si crede ca s-ar incadra perfect in noul film. Ba mai mult, ea ii bombardeaza periodic pe producatori cu telefoane si e-mail-uri pentru a fi cat mai convingatoare. Desi chiar mi-as dori sa o mai vad jucand intr-un film, nu cred totusi ca Lohan ar fi potrivita pentru vreun rol din "New Moon".

Daca nu reuseste de aceasta data, actrita ar mai putea avea trei incercari caci Stephenie Mayer are cinci carti. Ar mai fi de mentionat faptul ca toate urmaresc o minunata poveste de dragoste, care nu este lipsita de peripetii, dintre o adolescenta pe nume Bella si un vampir, Edward Cullen.

"Twilight" ar putea fi cel mai bun film cu vampiri de la "Interviul cu un vampir" incoace...

Un comentariu: