marți, 6 ianuarie 2009

Paris Hilton vrea copii

Surprinzator, mostenitoarea imperiului Hilton a inceput deja sa isi faca planuri de viitor. Satula probabil de atatia ani in care nu a facut altceva decat sa petreaca si sa arunce banii pe prostii, Paris pare hotarata sa se aseze in sfarsit la casa ei. Constienta probabil ca nu este inca pregatita sa devina mama (abia isi poarta singura de grija) Paris si-a mai dat ragaz doi ani pentru a aduce pe lume primul copil.

Ea a declarat intr-un interviu acordat revistei Glamour UK ca vrea sa aiba 3 sau chiar patru copii! Paris are si preferinte, se pare ca doreste ca primul sa fie baiat ca sa aiba grija de cele doua sau trei fete pe care le va mai face apoi.

Adevaratul soc l-am suferit totusi in momentul in care am aflat ca Paris are deja pregatit numele primei fetite pe care o va aduce pe lume: London sau pe romaneste Londra. Bine ca nu a ales Mercedesa. Pe baiat ar putea sa-l numeasca Bentley ca doar tot si-a achizitionat o astfel de masina de curand.

Totusi nimic nu ar trebui sa ma mai mire, caci nici Ashlee Simpson nu a fost mai breaza cand si-a numit baietelul Bronx Mowgli… cat vor mai rade copiii de el la scoala!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu