miercuri, 28 ianuarie 2009

Afla totul despre Robert Pattinson

Robert Pattinson este noul sex-symbol masculin al tinerei generatii de actori. Din momentul in care a decis sa joace in Twilight viata lui s-a schimbat complet! Desi majoritatea barbatilor nu-l considera nici pe departe frumos, femeile se simt atrase de el ca un magnet. Nu stiu daca atractia se manifesta neaparat fata de actor cat fata de Edward Cullen, vampirul cu ochi caprui, privire patrunzatoare si fata alba ca marmura. In realitate, Robert are ochii albastri si este o fire extrem de vesela.

Recent el a decis totusi ca este momentul unei schimbari de look, indepartandu-se astfel si mai mult de personajul pe care il interpreteaza in film. In pauza dintre Twilight si New Moon, Robert s-a tuns, desi a recunoscut intr-un interviu ca toata lumea pare sa fie fascinata de frizura lui.


































Vestea buna este ca va trebui sa isi din nou parul sa creasca pentru New Moon care va aparea pe marile ecrane, anul acesta, pe 20 noiembrie.

Ramane de vazut cat de departe se va merge cu aceasta noua obsesie cinematografica. Ceea ce m-a impresionat foarte mult a fost faptul ca Entertainment Weekly a dedicat cinci coperti filmului Twilight.

Robert Pattinson si Kristen Stewart au aparut pentru prima oara pe coperta EW in iulie 2008, insa cu doar doua saptamani inainte de lansarea oficiala a fost scos un numar special al revistei, cu trei coperti diferite, dedicat colectionarilor. Urmatorul numar, din luna decembrie, a fost dedicat tot lui Robert.























































Cele trei reviste de colectie se vand acum pe Amazon cu peste 50$.

Despre Robert Pattinson ar mai fi de spus faptul ca a fost desemnat unul dintrei cei mai HOT barbati ai anului 2008 (alaturi de Zac Efron si Shia LaBeouf) de catre ET online dar si de catre revista People.

- Tanarul actor declara intr-un interviu ca tot ce isi dorea cu un an in urma era sa aiba o prietena. Realitatea i-a intrecut cu mult asteptarile. Printre vedetele care au fost deja cucerite de carismaticul actor se numara Camilla Belle, actrita din 10.000 i.Hr. Cei doi au fost vazuti impreuna in luna decembrie in Venetia unde au luat masa la un restaurant. Camilla a fost alaturi de el si la Festivalul de Film de la Hollywood.




















- Modelul Tyra Banks l-a invitat in show-ul ei si l-a pus sa o muste de gat. Pattinson nu a stat prea mult pe ganduri si si-a intrat in rol.


























- Desi are prieten, Hilary Duff a recunoscut in timpul unei emisiuni radio ca Edward Cullen este extrem de frumos.

- Se pare ca Robert si Katy Perry au prieteni comuni. Cei doi au participat in luna decembrie la o petrecere aniversara la Hollywood.

- Viata sa personala a fost in ultimele luni in lumina reflectoarelor. Ca orice tanar de 22 de ani, Robert adora sa petreaca prin cluburi si baruri cu prietenii. El a fost fotografiat iesind dintr-un club din L.A. cu trei fete bete. Una dintre ele nici nu se mai putea tine pe picioare.




















- Alte poze care au fost publicate pe internet il surprindeau pe Robert beat lingandu-i fata actritei Anna Kendrick, ce interpreteaza rolul Jessicai in Twilight.














- Robert este pasionat si de muzica. Cu sase luni in urma, el isi exersa talentul de cantaret intr-o formatie numita "Bad Girls". El a declarat intr-un interviu acordat ziarului L.A Times ca muzica este un "backup" in cazul in care planurile cu actoria esueaza. Actorul a adaugat: "Nu vreau sa-mi pun toate ouale intr-un singur cos". Doua piese ale sale apar si pe coloana sonora a filmului Twilight: "Never Think" si "Let Me Sign".

- La varsta de 12 ani si-a inceput cariera de model care a durat doar patru ani. Pattinson a declarat intr-un interviu acordat in decembrie 2008 " cand mi-am inceput cariera de model eram foarte inalt si aratam ca o fata asa ca avea o multime de contracte pentru ca in acea perioada era cool sa ai un look androgin. Apoi am crescut si am devenit prea baiat si nu am mai primit niciun job. Am avut cea mai nereusita cariera in modeling."

CITESTE SI:

Avem si noi un Robert Pattinson

Robert Pattinson si Kristen Stewart: Si se jura ca nu sunt impreuna PART. 2

Robert & Kristen: Si se jura ca nu se iubesc... si i-am prins!

Kristen Stewart este indragostita de Robert Pattinson?

Robert Pattinson - se poate mai HOT de atat?

74 de comentarii:

  1. E SUPER ROBERT PATTINSON SI ASI DORI SAL VAD VENIND SI IN ROMANIA SIGUR LUMEA INTREAGA IL DORESTE SALUTARI

    RăspundețiȘtergere
  2. pff...edilica cum ii spun eu si prietenele mele....e dea dreptul incantator...este minunat...impreuna neam uitat de 12 ori la film...plus...ce sa uitat fiecare la ea acasa..deci..merita vazut filmul...plus..k abea asteptam sa il vedem si noi in relitatee...noi suntem fanele no 1 ale lui rob..;)

    Y LOVE YOU ROB:x

    RăspundețiȘtergere
  3. Cel mai frumos actor Robert Pattinson.Si eu as sta sa ma muste cum a muscat-o pe Bella in partea a patra.super film super reusita tineti-ooo tot asa.

    RăspundețiȘtergere
  4. FRUMUSEL, SI CU TALENT.SA SPERAM CA SUCCESUL NU-I VA FI DUSMAN SI VA FACE ROLURI BUNE IN CONTINUARE.PARE SA AIBA O PRESTATTIE BUNA SI IN "LITTLE ASESHES.

    RăspundețiȘtergere
  5. AM VAZUT FILMU D PESTE 15 ORI INNTR-O SAPTAMANA

    RăspundețiȘtergere
  6. doamne....de 15..ori...e doar un film..

    RăspundețiȘtergere
  7. IL IUBESC PE ROB PATTINSON!!!
    Sunt inebunita...:X:X:X:X:X:X
    filmul in vad in fiecare luna pe 18 [:D]
    am peste 50 de poze cu el pe PC
    si colectionez postere si articole din reviste...
    dak ar venii in romania..ar fi ca un vis implinit...
    :X:X:X:X:X:X
    ~DeeDee~

    RăspundețiȘtergere
  8. e super robert pattinson i love you.sunt fanul nr 1 iubesc filmul.

    RăspundețiȘtergere
  9. Toata lumea il iubeste pe omu' asta.. Toti ne consideram fanii nr.1.. Am vazut filmul de peste 50 de ori.. am sute de poze cu actorii, dar pt c frate?? Nu mai vad rostul, q c ma ajuta? Din contra.. am 20 de ani sh pana aqm ceva timp visam la un star k o copila de 10 ani..:O Helloooo.. Wake up!! Nici makr nu-l cunoastem.. Are un alt stil de viata si o alta mentalitate.. Iubita lui probabil o sa fie un super model, si chiar de ar fii cu o persoana normala.. Nu ar fii o romanca! Asa ca.. pt persoanele care isi fac tot felul de iluzii si scenarii.. Nicio sansa. Traiti-va mai bn viata, dekt s-o irositi gandindu-va la o vedeta frumoasa si plina de bani.

    RăspundețiȘtergere
  10. IL IUBESC PE ROBERT PATTINSON!!!! am colectie d fotografii 356 si colectie d postere 12 . SUNT OBSEDATA!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. IL iubedc pe pober pattinson colectionez multe postere si reportaje cu el cred ca am peste 100 de postere.sunt obsedata.cei care au spus mai sus fel de fel de lucruri despere el nu sunt adevarate .FETELE DE LA MN DIN CLS SUNT OBSEDATE DE JOE JONAS SI DE FIECARE DATA CAND VB SI EU DESPRE ROBERT PATTINSON RAD DE EL (NU POT SA SPUN CUM) FIECARE CU GUSTURILE LUI......cine a vazut filmul CAMP ROOK ESTE DE ACORD CU MINE.E CEL MAI VARZA FILM PE CARE L-AM VAZUT.NU ARE SUBIECT .....ii URASC PE JONAS BROADERS (PAREREA MEA)

    RăspundețiȘtergere
  12. il iubeam!!!il urasc acum!:(((((((!e nebun cu capul!!mi-as dori sa se uite pe site!

    RăspundețiȘtergere
  13. ba nu looove robert!!!numai ca ma deranjeaza ca umbla cu betive si le linge pe fata!e scarbos pt mine!!

    RăspundețiȘtergere
  14. loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e dragut si frumos!!!dar e putin mai dragut in rolul lui edward cullen!!

    RăspundețiȘtergere
  15. il iubesc cel mai mult!!e super tare,cool,si dragut!!!e mai dragut decat zac elfron cu mult!

    RăspundețiȘtergere
  16. Sa fim sinceri..cate fete il adorau pe Robert inainte de aparitria filmului "Twilight"??:-?
    Este frumos intr'adevar dar sa nu exageram..In plus singura persoana cu,care s'ar potrivi ar fi Kristen Stewart.Asta se vede.

    RăspundețiȘtergere
  17. :xIl adooor.fana nr.1.
    cel mai super am vazt filmu d mai mult d 25 d orii:x
    am peste 1000 d poze k el..
    ii adoorabiil.cel mai tare:x
    Lovee Robert:x
    I`m just Robsessed,addicted and devoted to Robert Pattinson:x
    Rocsiiii:x

    RăspundețiȘtergere
  18. La inceput nu ma atragea, dar acum mooooooooooor dupa el!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. eu nu stiu da daca voi care ati vaztu filmul de vreo 15 ori va numiti obsedate....eu care l`am vazut de 113 ori is dependente...de 113 zile l`am descoperit si ma uit in fiecare zi la el ....nu ma simt bine daca nu il vad pe "eddy al meu" intr`o zi :X:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  20. fetelor,cati ani aveti mama? o sa realizati peste cativa ani ca ati pierdut timpul cu iubirile astea pt actori si cantareti.nu vad rostul pt care va comportati asa,sincer,voi iubiti ceva care nu o sa fie niciodata al vostru si care nici macar nu stie ca existati.mai tarziu o sa radeti cand o sa va amintiti.luati-va iubitii,iesiti la plimbare,si traiti-va viata.nu mai traiti virtual ca va pierdeti timpul.si apropo de twilight.si mie imi place,si eu am citit primele 3 volume,dar totusi,cum sa te uiti frate de 113 ori la film?nici nu stiu dak a aparut de 113 zile dar in fine.cititi mai degraba o carte,ascultati muzica,uitati-va la filme,dar nu faceti o obsesie pt ceva:))).bafta

    RăspundețiȘtergere
  21. sunt de acord cu ultimul comentariu ...imi place mult actorul acesta dar nu are rost sa itzi irosesti asa timpul filmul este un succes total dar nu potzi trai o fantezie lus ca nu te potzi numi fan nr.1 singur ...e o obsesie prosteasca in scurt timp vor aparea altzii si va vetzi schimba parerile ...plus ca sunt de parere ca se potriveste f bine cu kristen ...trezitziva si avetzi grija de vietzile voastre :*

    RăspundețiȘtergere
  22. am auzit-o mai nou,pe o prietena ca vrea in anglia pentru domnul in discutie...si v-a intrecut pe toate la capitolul ambitii :)))

    RăspundețiȘtergere
  23. atrage baiatu',da pe kristen n-o observati??si fata e frumoasa si are super talent dupa parerea mea,a jucat extraordinar,pacat ca e eclipsata de robert...

    RăspundețiȘtergere
  24. CUM SA FIE ASA DE DRAGUTZ:x:x:......dupa mine ii fermecator8->....ce fata nu si ar dori sa fie k unu k el....:|..dar in fine eu ma multumesk sa visez in continuare;))

    RăspundețiȘtergere
  25. Sincera sa fiu am aflat de film de la o prietena in urma k vreo 3 sapt.. ...De fapt...De carte dar eu am cautat filmul;)) Jii de trei saptamani nu stau o zii fara sa vad filmul il vad cateodata si de vreo 2 ori pe zii:)):)) Il ador pe Robert ;)) Dar sincera sa fiu mai mult pe Edward :X:* Nu`i asa k este mai frm in film decat in viata de zii k zii:-??Orikm il iubesc maxim :X:X Dar nu imi fak iluzii :)) Cred k va dati seama si voi k nu o sa fine niciodata a niciuneia dintre noi:P:P Si adevarat akma :P:P Se potriveste mult de tot k Kristen:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  26. Omfg .! Cat poti minti .! /:) Filmu` a aparut in noiembrie 2009 . Suntem in aprilie 2009 .! Is 113 zile de atunci ? =))

    Cat despre Robert , e superb .! :x
    Sincer am vazut filmu` de " n " ori , ca doar nu stau sa numar .! :))
    Postere am destule :))

    Dar obsedata nu`s .! Tipu` are viata lui , prietenii lui , iubita lui , familia lui , etc.!

    Deci ... nu mai visati cu ochii deschisi .! ;))

    Sh` daaaa , daca ar veni in Romania ar fi extraordinar .! =P~

    Dar ma cam tem ca Twilight`ul va fi un gen de " Rebelde " ( nu fac comparatii , pt. ca e clar ca Twilight`ul e =P~ iar Rebelde :| ) de care treptat toti se vor plictisi .!

    Take care .! ;)

    Dayssy :x

    RăspundețiȘtergere
  27. Noiembrie 2008 *
    Ma scuzati .! :">

    Dayssy :x

    RăspundețiȘtergere
  28. e frumos cand e vampir .. are stil e cool are un look dar asa in realitate park e boschetar

    RăspundețiȘtergere
  29. de fapt ,,adoratul'' in toata povestea asta cu TWILIGHT,cred ca este edward cullen(cred eu)...rob patt este ca si oricare alt om,cu parti bune si rele...in schimb edward cullen...el e bijuteria caruia rob patt ar trebui sa ii multumeasca fiindca i-a adus atatea femei la piciare...oricum melodiile pe care le interpreteza pe coloana sonora a filmului spun totusi desule lucruri bune despre el...nu oricine poate sa compuna si sa interpreteze asa ceva...tre' sa ai ceva minte si sentimente profunde ca sa ,,generezi'' asa ceva...love twilight..

    RăspundețiȘtergere
  30. cred ca edward cullen este cel dorit,nici de cum rob patt,el e ca si noi ceilalti cu parti bune si cu rele...cel perfect e edward si pe el il vor fetele insa sunt prea ,,ametite'' sa vada asta...nu am o parere proasta despre rob patt fiindca melodiile de pa coloana sonora a filmului compuse si interpretate de el spun multe...nu oricine are mine sa gandeasca si sa interpteteze asa ceva...totusi ,,bijuteria'' e edward cullen...love twilight

    RăspundețiȘtergere
  31. Am vazut filmul doar de 2 ori pana acum este super tare. Acum citesc si romanul Amurg si este FASCINANT Si Robert joaca foarte bine in rolul lui Edward doar ca comportamentul lui imi provoaca greata se linge si iese cu betive... prea de tot.

    RăspundețiȘtergere
  32. hihi.avertzii drepate e un skump ji jumatate.
    :xtoata natiunea il adoraa:x
    da mno.n`am ce zice.el are viatza lui,akolo.ji mno noi treb sa ne multumim cu...existentza lui.ii un tip super taree si sincer si eu il ador enorm.ii idolu` meu d cand l`am vaz prima data ii harry potter.ma rog.ii ft dragutz.si bine zic unele fete.el nici makar nu stie ca existam.sigur ca toata lumea s`ar strannge dak ar veni in Romania.ce mai e un dulcee:x
    eu sincer il conseder cel mai supeer aktor dn catzi cunosk.e cel mai taree.
    take caree:x

    RăspundețiȘtergere
  33. mda....chiar ma intreb cand se va 'stinge' si idolu' asta din mintile voastre. cand o sa apara altu' normal....unele fete viseaza prea mult, iar asta nu le face deloc bine pt ca isi fac iluzii degeaba. si mie imi place de el [in special cum arata in Twilight] dar...e cale lunuuunga pana sa fac o obsesie pt. el. Oricum: ''felicitarile'' mele fetei care s-a uitat la film de 113 ori....viata virtuala ce sa mai....:)) eu zic ca nu se merita sa ne batem capu' cu actori, cantareti s.a....pot fi baieti mult mai draguti decat ei chiar langa noi care abia asteapta sa ii bagam in seama si noi......in fine...cred ca unele sunt asa disperate incat, atunci cand se uita la un cartof...il vad pe Pattinson...[in moaca vecinului de la 2, in cainele matusii, in cioara din prun, in blocul de alaturi...everywhere is Rob!!] ce e mult strica! (IDAA)

    RăspundețiȘtergere
  34. pff...edilica cum ii spun eu si prietenele mele....e dea dreptul incantator...este minunat...impreuna neam uitat de 12 ori la film...plus...ce sa uitat fiecare la ea acasa..deci..merita vazut filmul...plus..k abea asteptam sa il vedem si noi in relitatee...noi suntem fanele no 1 ale lui rob..;)

    pff... saracele de voi [ ca sa va imit. sau sa te imit] pentru restu` MULT SUCCES cu robert/;)

    p.s. il cheama robert in realitate wake up;;)

    RăspundețiȘtergere
  35. deci...mah feteleor...poate k toate ne consideram fanele nr 1 si stim toate k e cel mai dragut...am vazut filmul de nenumarate ori...am colectii de poze 370 si postere 12. Mah. va interesa pattinson asa de mult cand juca in harry potter? NU! pt k nu robert pattinson e dragut ci edward cullen. In film e mult mai frumos decat in realitate sa recunoastem. Si inca un sfat. N u va mai drogati atat cu asta pt k...nu are rost...el umbla dupa nush c fotomodele si nush c actrite sooper sexy. Nu suntem in basme. Chiar dak ar fi cu o fata normala nu ar fi cu o romanca...asa k mai bn va treziti si va traiti viata. poop:*

    RăspundețiȘtergere
  36. ROBERT PTTTINSON E CEL M TARE ........................CAMERA MEA E PLINA C POSTERE NUMAI CU EL PTR CINE NU AU CITIT CARTILE ................AR FIIIIIIIIII TIMPUL SA O FACETI POOOP

    RăspundețiȘtergere
  37. FRATE,MULTI DINTRE VOI SPUN CA SUNTETI INDRAGOSTITE DE ROB DAR NICI CHIAR ASA...HALLO..NICI NU-L CUNOASTETI..INTELEG CA VA PLACE DE EL SI MIE IMI PLACE SI EU AM COLECTIE DE POSTERE SI INTERVIURI DAR NU SUNT INDRAGOSTITA..TREZITI-VA LA REALITATE NU POTI SA TE INDRAGOSTESTI DE UNU PE CARE NU-I UNOSTI ADEVARATA FATA...CAMY

    RăspundețiȘtergere
  38. Il ador pe Edward :x!

    Si mai ales filmul Twilight :x!..


    Astept cunerabdare sa vad New Moon :x!

    Si ce sa mai:))!..Ma apuk sa citesk cartea:D..pentru ca nu pot rezista panaa in noiembrye:-?..sau ianuarye cand v.a aparea:((!..Vreau sa il vad cat mai repedee:((!

    Si Rob with Kristen fak o pereche nemaipomenita :x!..Mi'as dori sa ii vad impreuna in viatza de zii cu zzii:)!.


    Bye:*!.V'am poopath:*! (Cr!s7!nA)

    RăspundețiȘtergere
  39. intradevar e o pierdere de timp sa visam la robert pattinson.pana sa joace in twilight nu stia nimeni de el iar acum e faimos.mie imi place de el,am vazut filmul de multe ori si am citit si toate cartile.pacat k in realitate nu e asa cum e in film.nu e bine sa visam la ceva ce nu o sa fie niciodata al nostru.el e o persoana cu multi bani si are la picioare ft multe multe femei frumoase si faimoase asa k nu cred k o sa se uite la niste persoane k noi.treziti-va fetelor k robert nu o sa fie niciodata al nostru.realitatea e dura si doare dar cel mai bine e sa ne dam seama la timp k nu o sa avem nici o sansa sa il vedem nici un minut in realitate si sa nu mai pierdem timpul visand.si eu il iubesc pe rob dar sunt constienta de faptul k nu o sa il vad in realitate.el are viata lui,ii place sa se distreze si nu prea il vad eu cu o relatie stabila.azi e cu una ,maine cu alta,k asa sunt toti astia cu bani.li se urca succesul la cap.dak nu am fii noi ar fii vai de capul lor
    sa nu se supere nimeni dar asta e adevarul.

    RăspundețiȘtergere
  40. pff .. mai bine a-ti iubii sciitoarea ca fara ea..Rob tot cacat ar fi fost ;;) oops! nu ma injurati! si eu scriu si sincer e super greu..scriitoarea asta a adus ceva nou! de aia e asa faimoasa si plina de bani.dupa ce si-a publicat deja 4 volme :O

    Actorii pana la urma se aleg cu totul,si daca ar exista regizori atat de buni si in Romania pun pariu ca si noi am fi o tara ok ! dar pana la urma cine interzice sa visezi la baiatu` asta? NIMENI!! e ok sa visezi..cine stie poate un vampir acolo ascuns te iubeste ;) nu ai de unde sa stii ( pt necunoscatori vampirii exista)..cea mai mare problema e ultima..cand la sfarsit realizezi defapt daca e adevarat sau nu ! .. Succes la colectionat postere cu ei si poate cine stie ..o sa fiu si eu faimoasa dupa ce termin cartea asta :)):))

    RăspundețiȘtergere
  41. fetelor terminati cu iubirea asta sau mai bine zis obsesia pt robert pattinson...
    st de parere k nu va place de robert ci mai bine zis de edward si nu mai dramatizati atat,.. nu ai cum sa iubesti o persoana pe care nu o cunosti...poate v-a placut cum a jucat in film ,ce e drept e ca si mie mi-a placut cum a jucat si chiar m-a impresionat da nici sa ajung la extreme sa zic k il iubesc

    RăspundețiȘtergere
  42. dragutelor voi deja va ganditi k el nu are relatii stabile? am citit un comentariu in care zicea asta doar nu te gandestik poate o sa-l intalnesti si nu o sa aiba o rel stabila nici cu u ?pff voi chiar ati innebunit....

    RăspundețiȘtergere
  43. il iubesc absolut pe acest om!!! ador ca nu incearca sa fie altceva , e pur si simplu el in tot ce face!! il iubesc!! abia astept sa apara new moon la care ma voi uita de cel putin 20 de ori , ca si la twilight de altfel:))

    RăspundețiȘtergere
  44. ma fascineaza twilight,patt dar pana la limita,nu incercati sa va indepartati de realitate fiindca unu este robert pattinson,nu se comanda din catalog..si ma indoiesc ca s.ar putea sa.l vedeti macar o data face to face dar sa.l sarutati!

    RăspundețiȘtergere
  45. ce suntetzi fetelor asa disperate dp un simplu om....intr-adevar e dragutz dar nu faceti din asta o obsesie;) e mai frum leo dicaprio decat robert pattinson:d (parerea mea);;)

    RăspundețiȘtergere
  46. Robert e perfect...dar stiu ca...toti cei care au postat cate un comentariu au un pic de dreptate 1.Daca nu ar fi fost Twilight nu am fi stiut ca exista 2.Nu te poti indragosti virtual 3.Nu s`ar uita la nicio romanca ci doar la fotomodele,modele,actrite...etc dar nicio fata simpla 4.Indragostite de Edward Cullen nu de Robert Pattison:)) %. Cel mai frumos cuplu l`ar forma cu Kristen alias Bella eu ii ador pe aman2 si sper sa aiba o viata lunga in actorie si...Robert nu mai iesi cu betzive si nu mai linge fetele pe fata ca`i :-& scarbosss:-&noi toate fetele [aproape toate] il iubim e adorabil frumos pur si simplu e perfect:X:X:X:X:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  47. nuj ce sa spun eu km acum 5 zile l-am vazut prima data(la film ma refer)..j nuj..poate spuneti j voi k sunt nebuna pt k asa sp j eu..dar nuj..nu mi-l pot scoate din minte..intr-adevar j p mn m-a cucerit rob...dar aqm s fim seriosi...m mult edward...pt k chiar e sooper acel "vampiras"...ma uit non-stop aproape l film sau la filmuletz din film..desi snt d acord cu unele comentari d genus nu mai pierdem timpul j asa..dar totusi nmn n ma schimba m als l caracterul meu(j am doar 14 ani)...pt cei kre nu ma cun e d ras s faci o obsesie pt un"personaj" din film..da totul e posibil in kzul meu..oriqm eu imi doresc s fie q bella....:x:X:x..as da orice s ii vad impreuna..pt k parerea mea in film snt o pereche extraodinara...j nuj...eu una ii ador..j as face orice s ii vad makr o data j s am okzia s l sp makr 2 cuvinte..desi..mi-as dori m mult s vad personajele din film...felicitari scriitoarei..pt aceasta poveste..pt k..n a fost una din alea monotone k acelasi sfarsit...a fst nuj..o poveste unik..care pt mn a dev k un drog..ink snt prinsa in fim..j n vad realitatea...desi snt constienta k e doar un film pana l urma...felicitari j actorilor..pt k toti au fost buni pt rolul p kre l-au avut..mi-a placut mult j familia cullen..park ma apuk nuj qm s ma explik..un tremurat..knd imi aduk aminte knd intra ei in aceea cafenea(bar c era)l scoala...j kum aveau ei toti fata alba...mi-a placut mult d alice..aceea fire d treba j mai nebuna qm era..i s-a potrivit l fix rolul...j tuturor j s-a potrivit..bella s n m vorbesc..aceea mimik a fetei knd vb ku edward..j edward lf..erau prea perfecti...ochii lui"knd isi schimba culoarea" il facea j m special dekt era..scenele knd urcau copacii[sau brazii]...knd edward i s-a aratat bellei l soare..:x:x..s-au knd a oprit masina...:x:x:Xprea penale au fst acele scene...:x...abia astp s apara new moon...pt k desi au trecut 5 zile d knd am vzt prima data filmul..nu mi-l pot scoate din minte j vreau sa-l vad m repede s vad personajele kre sunt magnifice....:x:xle ador..imi pare raw k n-am putut face rost d carti..kpana in noiem knd va aparea filmu..[sper k m devr k n m rezist]..n pot st fr s stiu c s intampla..sper doar k prin iulie s apara :D:D:D:D...desi n e posibil..bn k aqm stiu km c s intampla pt k am kutat pe net j am gasit niste chestii despre film...j m als crd k m-am uitat l toate filmuletzele posibile dp youtoube q ei..unele chiar snt ff frumoase[m-au facut s plang p mn.n k aqm knd scr aceste randuri n fac acelasi lucru:(]..dak vreti s m vb j s m imi spuneti j mie unele detalii despre c v urma ma gasiti l id-ul al3xa_al3xutza95...


    ....v poooop p toti..:*:*:

    RăspundețiȘtergere
  48. e perfect...imi place totul la el...daca las avea langa mn ias cade la picioare si las iubi cu toata fiinta mea

    RăspundețiȘtergere
  49. Salutare la toata lumea......va faceti sperante aiurea in legatura q Robert el probabil chiar dak nu declara are o prietena si ar milioane de fani in intreaga lume care abea asteapta sa il cunoasca cand iese omu pe strada nici nu poate sa respire k e asaltat de fane ....traitiva viata linistiti k oriqm nu prea sunt sanse sa il cunoasteti personal .Va recomand cartile lui Stephenie Meyer filmul twilight cu cartea Amurg e o ffff mare diferenta si celelalte carti sunt super;).
    O zi misto!

    RăspundețiȘtergere
  50. wow ce sa mai zic e supe tare filmul si robert de asemenea insa miar placea sa faca turul romaniei sau sa filmeze ceva scene din film si aici.....................ma rog sper sa vina.........in transilvania la castelul vampirilor...sper sa il fascineze........

    RăspundețiȘtergere
  51. DECI..ROB SUCKS! nush ce naiba vedeti voi la el! TWILIGHT(filmul) e de doi bani..actorii sucks & co. NUSH..ce naiba vedeti voi la el..El ii ROB nu Edw.....in fine..mie nu imi place si pot sa ma consider un om normal :))

    RăspundețiȘtergere
  52. Ei bine, si eu pot sa pun ca imi place foarte mult Robert Pattinson, dar majoritatea fetelor ajung deja la obsesii . Adica ganditi-va si voi ca omu` are o viata si in afara filmelor, ca e total diferit de iubitul perfect pe care il vedeti voi in Edward Cullen . Nu zic, joaca excelent si isi face treaba foarte bine; si e langa asta mai arata si superb, dar asta e . Si eu am multe lucruri cu el, poze si postere si etc. Dar la urma urmei chiar nu are rost sa va faceti iluzii . E incantator, dar cred ca cele mai multe fete s-au indragostit de "Edward"-ul pe care il vad ele in el . Nu pot sa va spun cum sa va traiti viata , pentru ca si eu am fost pana acum obsedata de el, dar n-are rost sa va inecati in iluzii pentru un om pe care nici macar nu-l cunoasteti, care probabil e diferit de ce va ganditi voi .
    A avut noroc cu rolul lui Edward, care chiar i-a iesit bestial, dar a fost doar atat, un rol . Iar Edward e doar un personaj de carte . Recunosc ca pe mine aceste carti m-au schimbat, poate ca m-am maturizat, dar cred ca Rob ar trebui lasat in pace sa-si vada si el de viata lui . Adica, wut ?! e si atacat pe starda acum .
    Si acum va arunctai pe jos si va credeti dependete. Maine o sa fie alt film faimos si o sa-l uitati .
    M-ai bine ganditi-va de 2 ori inainte sa afirmati lucuri prostesti .
    Anyway, nu pot sa mint , si va spun ca si mie-mi place foarte mult, are un farmec care atrage ca un magnet si e minunat, dar atat. E departe si are o alta viata .
    Rob :x . Si twilight e :X:X

    RăspundețiȘtergere
  53. hei.rob the best.nu pot sa zic ca nu'i fain ca ii.da mno nam ce zice pt k ii departe si nu prea avem cum sa ajungem la el da pote vine pana in romania.sa ne viziteze.il ador.best ever.:xRocsi.

    RăspundețiȘtergere
  54. Si apropo.eu nu`l idolatrizez pe edward ci pe rob.cu totii stim k edward ii numa un personaj.rob e realitate si de aia p rob il adorr.nu ca altele"pe edward"in orice caz va pup pe toti.Rocsi.

    RăspundețiȘtergere
  55. sper ca se vor mai filma filme cu acest actor care imi place tare mul in spicial in place in rolul de vampir EDWARD este un sex-simvol pentru mine

    RăspundețiȘtergere
  56. deci io il cunosc pe rob dupa rolul din twilight dar asta nu indeamna ca tre sa fiu innebunita dupa cineva care nu exista asa ca il iubesc pe cel care xista cu adevarat adica rob care este un scump sh un dragut.....nu putem spune de asemenea ca "edward cullen"este urat doar ca cel acre ii interpreteaza rolul il face sa fie si mai frumos cu dragoste va poopa pollynush:*

    RăspundețiȘtergere
  57. fetelor inteleg k e frumos sau asa...dar aqm ascultati si voi ...nu il cunoasteti pe robert pattinson...il cunoasteti pe edward cullen....si qm mai zicea o fata nm nare sanse cu el decat o mare frumusete si in plus nu din romania....dar si mie imi place la nebunie twlight si new moon...imi place rolul si io de mik muream dupa vampiri....adik km de 7 ani aqm am 13 imi place de la 6 ani de vampiri :X:X:X:X:X::Xsi e chiar ft frm filmul va inteleg;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. defapt eu stiu totul despre el ce se poate stii

      Ștergere
  58. rob patt intr-adevar este super si din cauza filmului si mie imi apre tot timpu in minte ii vad privirea da stau cateodata si ma gandesc k el e acolo noi aici si niciodata nu o sa ajungem la el .asta e ramanem k visele...o data si-o data o s ne treaca si d el km ne-a mai trecut si d altii.cred k daka i-as povesti prietenului meu ar rade d mn...am cam uitat si d al meu din cauza lui.asta e.bafta fetelor la visat!!!io incetu cu incetu imi revin.;););)dak as arde tot c am cu el mi-as revenii?:)):))love edward

    RăspundețiȘtergere
  59. fetelor visati in continuare ca nuh vn aici...:))

    RăspundețiȘtergere
  60. wtf??lasati fetele sa viseze:-<...k un mic crish nu a stricat nimanui;)

    RăspundețiȘtergere
  61. Robert e super dragutz dar unele fete chiar exagereaza ,nu te poti indragosti de o imagine si nu ai cum sa cunosti o persoana fara sa o vezi in realitate si fara sa vorbesti cu ea.Stiu ca e greu dar trebuie sa privesti lucrurile realist. Asta e tot.Oricum bravo lui Robert pentru rol pe care il joaca super.

    RăspundețiȘtergere
  62. Hai terminatzi bai...knd a jucat Robert in Harry Potter..il stiatzi?Era idolul vostru?Il iubeatzi asa mult?Nici naiba nu.l stia...acum suntetzi mari fane...hai gura mik k sunteti enervante...

    RăspundețiȘtergere
  63. I'm in love with edward cullen...super in love...about robert pattinson...I don't know...

    RăspundețiȘtergere
  64. Toate personajele din twilight imi plac foarte mult nu pot sa spun ca ala e mai urat decat celalalt. Si se potriveste foarte bine si joaca foarte bine rorurile care le au personajele.M`am uitat la toate partile, e foarte frummosa ideea filmului. Le doresc succes in continuare, fac treaba buna.

    RăspundețiȘtergere
  65. Buna!heyyy fetele trezirea!!!nu mai visati la Robert...nu zic si eu il ador si imi place dar este un actor care nici macar nu este din romania ca sa mai ai vreo speranta ca il poti vedea...Oricum este un scump sa o tina tot asa...el si toti ceilalti!!!si daca totush il iubiti asa mult rugati-va sa treaca timpul si sa apara si ultima parte!!:X <3 <3

    RăspundețiȘtergere
  66. giulia are dreptate eo una am vazut prima oara twiliht si apoi harry potter.oricum pe robert lam recumoscut din prima .pacat k in harry potter si pocalul de foc a murit . toate spuneti k sunteti fanele nr 1 a lui robert dar siti ceva nu va mai laudati k nici macar n-aveati habar cine e .inainte toata lumea il trata...nuj oricum nu ca acum aaaaaaaa am uitat sa spun boschetar e taiktu nu robert oricum se stie cne fn nr 1 si nui nevoe sa stie altii e destul k stie el insusi . plus de asta voi spuneti k e dragut k e frumos k e nustiu cum voi dak ati fi paparazzi ganditiva dak lati vedea ce ati face lati omora doar pt un interviu? nu... hello trezirea . pe kristen nici nu ati remarcato ganditiva cum se simte ... tace si inghite k il iubeste pe rob dar fiti serioase si eo sunt fan am postere cu el cu kristen dar nu ca voi ... ma uit si eo la fil odata la o saptamana , doua voi sunteti obsedate complet visati mai departe nu aveti decat dar lasati omu sasi traiasca viata bai!!!!!!!! apropo cati ani aveti k sa visati la relatii cu robert pattinson ? aaaaaaaaa da ma numesc camy

    RăspundețiȘtergere
  67. auziti fetelor si eu mi as dori sa l vad pe robert pattinson in fata mea dar stiu ca nu se va intampla asta asa ca ma multumesc doar sa i vad filmele si atat:p....pana sa interpreteze rolul Edward Cullen nu era considerat decatun mizerabil,boschietar....etc...!!!!nu e problema nimanui ce fel de om este rob!!!pacat ca nu a venit in romania dar poate vom avea cu toate ocazia s-al vedem!!!!:pe un tip foarte dragutz multe fete si-ar dori sa il aiba dar e impozibil poate sa ai ocazie sa pleci in new york,nu prea multa lume din romania ajunge acolo!!!!asa ca frumoaselor lasati -va intiparit in minte doar chipul lui si atat!!!alexa:*

    RăspundețiȘtergere
  68. beah ce vedeti atat la robert pattinson e doar un barbat care a jucat intr-un film cu vampiri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce gelos esti Robert e fffffffffff dragutz is nebuna dupa el

      Ștergere
  69. ROBERT PATTINSON e cel mai FRUMOS si HOT barbat DIN LUME! (parerea mea. nu sunt ipocrita)

    RăspundețiȘtergere