marți, 20 ianuarie 2009

La Latino Inaugural Gala s-au respectat trendurile

Astazi va avea loc ceremonia de numire in functie a lui Barack Obama ca presedinte al Americii. Evenimentele organizate in cinstea sa au inceput inca din weekend cand a avut loc Latino Inaugural Gala, la care a participat comunitatea latina care a votat in noiembrie pentru Obama.

Evenimentul s-a tinut sub titlul de “Celebrando El Cambio – Renewing America’s Promise” ceea ce demonstreaza inca o data increderea sau, altfel spus, sperantele pe care si le-au pus oamenii in cel de-al 44-lea presedinte al Americii.

La eveniment au participat si vedete precum Jennifer Lopez, Marc Anthony dar si Shakira care disparuse cu desavarsire din showbizz.

Jennifer Lopez a vrut sa fie din nou in pas cu ultimele trenduri. Ea a purtat o rochie Marchesa ce intrunea trei trenduri:

1. a fost albastru electric
2. din satin
3. cu o funda supra-dimensionala

Jennifer a avut acelasi look glamorouse cu care ne-a obisnuit. Singurul lucru care nu pot sa spun ca mi-a placut a fost cocul ceva cam depasit, demodat.

Cel care nu a reusit sa faca impresie buna nici de aceasta data a fost Marc Anthony. Cei doi par intotdeauna desprinsi din lumi diferite. Jennifer staluceste mereu pe covorul rosu si ai senzatia ca a fost facuta pentru aceasta viata luxoasa in timp ce Marc reuseste sa straluceasca doar datorita gelului de par.

La Golden Globes Jennifer a aparut fara verigheta si de aici au izbucnit tot felul de zvonuri, conform carora intre cei doi ar exista probleme si certuri. Ba chiar s-a pomenit si divortul.

Jennifer a tinut sa precizeze in schimb ca niciun zvon nu este adevarat si ca singurul motiv pentru care nu a purtat verigheta la Golden Globes a fost pentru ca nu se potrivea cu rochia. Drept dovada, la Latino Inaugural Gala, ea nu doar ca a purtat verigheta dar si-a adus si sotul. Mai bine l-ar fi lasat totusi acasa caci nu face altceva decat sa-i umbreasca frumusetea.






















Shakira si-a facut si ea aparitia si a fost o prezenta cat se poate de delicata. Ea a purtat o rochie, tot din satin, Oscar de la Renta cu o funda supra-dimensionala intr-o parte.

























Oscar de la Renta colectia mirese primavara 2009




















Un model asemanator, a purtat si Liv Tyler in septembrie 2008.

Un comentariu: