luni, 22 decembrie 2008

Michael Jackson este pe moarte?

Ian Halperin, un celebru jurnalist de investigatie, a lansat o stire bomba privind starea de sanatate a lui Machael Jackson. Conform spuselor acestuia, artistul ar suferi de o boala rara: Deficienta de Alfa 1 Antitripsina, enzima ce protejeaza ficatul si plamanii de lezare enzimatica.

Michael are aceasta boala de multi ani, insa acum stare lui s-a agravat avand nevoie urgenta de un transplant de plamani. Desi aceasta interventie ar reprezenta salvarea regelui muzicii pop, conform spuselor lui Ian, Michael s-ar putea sa nu reziste unei operatii atat de complicate deoarece este mult prea slabit.

O alta problema grava ce sta in calea recuperarii artistului, este faptul ca sufera si de emfizem pulmonar (Afectiune difuza a plamanilor, caracterizata printr-o distensie a alveolelor cu distrugerea peretelui lor care se traduce printr-o jena respiratorie. Aceasta boala risca sa evolueze catre o insuficienta respiratorie cronica cu rasunet asupra functionarii inimii) dar are si sangerari gastrointestinale pe care doctorii nu au reusit pana acum sa le opreasca. Sangerarea este cea mai grava problema care l-ar putea omora pe Michael indiferent daca intra in operatie sau nu.

Ca si cum toate aceste boli nu ar fi fost de ajuns, Ian a mai declarat intr-un interviu acordat revistei In Touch, ca artistul nu mai vede cu ochiul stang in proportie de 95%!

Mereu am sperat intr-o reintoarcere a lui Michael Jackson pe scena muzicala dar se pare ca acest lucru nu se va mai intampla. N-as fi crezut niciodata ca va avea un sfarsit atat de tragic. Sa speram ca totusi se mai poate face ceva pentru el… ar fi pacat sa se duca astfel.

Ian Halperin a primit un important premiu pentru cariera sa ca jurnalist de investigatie din partea revistei Rolling Stone. El a scris si o carte biografica pentru Celine Dion dar si despre moartea lui Kurt Cobain.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu