luni, 12 ianuarie 2009

Golden Globes - Defilarea pe covorul rosu

Aseara a avut loc cea de-a 66-a editie Golden Globes. Cum era de asteptat, la eveniment si-au facut aparitia numeruase vedete, chiar si cele despre care putem spune ca se pastrau bine la naftalina cum ar fi cazul actritei Sandra Bulock, Cameron Diaz sau Renee Zellweger.

In ceea ce priveste castigatorii, Kate Winslet a fost cea mai fericita. Dupa trofeul de saptamana trecuta castigat la Critics` Choice Awards, actrita a reusit aseara sa plece acasa cu doua premii: pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal - "Revolutionary Road" si pentru cea mai buna actrita in rol secundar - "The Reader".

Printre castigatori s-au mai numarat Heath Ledger, care a castigat al doilea trofeu postum, tot pentru prestatia din filmul "The Dark Knight" dar si Colin Farrell. Acesta din urma a reprezentat chiar o surpriza pentru ca a castigat la categoria "Cel mai bun actor intr-un rol principal intr-un musical sau comedie". Colin Ferrell a obtinut acest premiu pentru rolul din filmul "In Bruges".

Cat despre defilarea pe covorul rosu, pot spune ca la Golden Globes au fost o multime de sirene caci vedetele au avut tinute de tipul mermaid, rochiile cu volane sau one shoulder, toate reprezentand trenduri ce au iesit in evidenta inca din 2008. In plus, multe vedete au dorit sa impresioneze purtand deja rochii din colectiile de toamna 2009 ale marilor designeri.

Cel mai mult m-a impresionat rochia tinerei actrite Hayden Panettiere (joaca in serialul Heroes alaturi de Ali Larter). Minunata rochie face parte din colectia Gianfranco Ferré, primavara 2008.






























Fiica lui Demi Moore, Rumer Willis, a fost si ea o prezenta interesanta daca facem abstractie de cureaua din talie. Desi se poarta astfel de accesorii chiar si la rochile spectaculoase, de seara, totusi Rumer nu a ales-o bine caci nu se potriveste deloc cu tinuta ei.




































Rochia purtat de Rumer este semnata Reem Acra si face parte din colectia toamna 2009.




















Kate Winslet a purtat o rochie simpla neagra insa a fost extrem de feminina. Actrita se face din ce in ce mai frumoasa.

Rochia purtata de ea a fost semnata YSL.




















Eva Longoria a fost"mui caliente" intr-o mermaid dress semnata Reem Acra.


































Desi ne-am obisnuit sa poarte ultimele creatii ale designerilor, de aceast data Anne Hathaway a optat pentru o superba rochie Armani Prive din colectia Couture toamna 2006!

Ea si-a accesorizat tinuta cu o minunata pereche de cercei cu cristale swarovski tot albastre.
























































Cuplul Demi & Ashton s-a asemant foarte mult cu Angelina & Brad Pitt, cel putin in ceea ce priveste partea masculina. Atat Ashton cat si Brad au purtat papion la costum si ochelari de soare. Pana si la mustata si barba s-au asortat.

In ceea ce priveste partea feminina a cuplurilor, a fost vorba de o mare diferenta. Demi Moore intinereste pe zi ce trece in timp ce Angelina imbatraneste. Demi a aratat ca la 30 de ani intr-o rochie Christian Dior din colectia primavara 2009 (care seamana cu cea purtat de Eva Mendes cu o seara in urma dar asta din cauza faptului ca sunt din aceeasi colectie), in timp ce Angelina a fost aproape de neremarcat pe covorul rosu, purtand o rochie asemanatoare cu cea de la Critics` Choice Awards, doar ca de aceasta data a fost vorba de o tinuta Atelier Versace.












































Si Beyonce a optat pentru rochie dintr-o colectie mai veche, desi in ultima vreme a purtat pe covorul rosu numai tinute din ultimele colectii. Ea a purtat o rochie sexy Elie Saab, din colectia toamna 2008, la care si-a asortat perfect colierul. Singurul lucru care nu mi-a placut la ea a fost coafura care o imbatraneste.




























































Dupa ce a facut o impresie buna la Critics` Choice Awards, Evan Rachel Wood a reusit sa surprinda si la Golden Globes. Ea a purtat tot o rochie mermaid semnata Elie Saab, din colectia Couture toamna 2006.

Cred ca Evan este un bun exemplu pentru ca, desi este clar ca nu isi permite sa isi achizitioneze cele mai noi creatii ale designerilor, reuseste totusi sa readuca in lumina reflectoarelor si a blitzurile tinute mai vechi, dar deosebite, ale designerilor. Cred ca asta inseamna sa ai stil. Sa reusesti sa-ti dai seama de frumusetea unei tinute chiar daca ea nu face parte din ultima colectie. In plus, pe acelea se bat mult prea multe vedete care ajung sa arate pe covorul rosu la fel.























































Jennifer Lopez a purtat o rochie Marchesa din colectia primavara 2009 care a intors-o cu cativa ani in urma, pe cand aparea la evenimentele mondene la bratul lui P. Diddy. Decolteul extrem de adanc imi aminteste ce Jennifer din 2000 de la premiile Grammy.




























































Asa cum spuneam ieri, este greu ca o vedeta sa se pregateasca la fel de bine pentru doua evenimente mondene ce au loc in zile consecutive. Acesta a fost si cazul actritei Eva Mendes. Ea a stralucit la evenimentul caritabil de sambata si a dat gres la Golden Globes.

Rochia Dior a facut-o sa para un chelner responsabil cu prosoapele. Daca ar fi lipsit acea bucata de material, Eva s-ar fi aflat cu siguranta pe lista "celor mai bine imbracate" pentru ca accesoriile au fost bine alese si scot rochia alba din banal. In plus actrita are un corp superb iar rochia mulata i-ar fi venit perfect.








































Drew Barrymore si-a facut aseara aparitia, pe covorul rosu, dupa o pauza destul de lunga. Ea a purtat o rochie interesanta semnata John Galliano. Modelul initial face parte din colectia de primavara 2009 a designerului, insa a suferit numeroase modificari pana sa ajunga pe Drew.

Ceea ce nu mi-a placut, insa a fost parul cu un volum exagerat si plicul rosu. Nu as asocia niciodata rosul cu bleu.
























































La Critics` Choice Awards Kate Beckinsale s-a numarat printre vedetele imbracate cel mai bine. Pentru Golden Globes ea a ales sa poarte tot o rochie semnata J. Mendel care a facut-o sa arate ca o delicata cala. Ce nu mi-a placut in schimb, la ea, au fost cerceii mult prea mari.




















La eveniment a fost prezenta si Heidi Klum. Pe mine nu a reusit sa ma impresioneze desi a purtat o rochie vintage din anii 1950 semnata James Galanos. Rochia si floarea supradimensionala au fost dragute dar parca nu s-au potrivit cu sandalele cu mult prea multe barete.

Pentru ca a purtat o rochie atat de incarcata, sandalele ar fi trebuit sa fie extrem de simple. Modelul a ales totusi sa poarte o pereche de sandale Christian Louboutin cu sase catarame.

In ceea ce priveste accesoriile, din acelasi motiv, acestea ar fi trebuit sa nu atraga deloc atentia si sa fie cat mai simple. Cercei au fost alesi bine pentru ca sunt mici, insa bratara trebuia sa lipseasca.







































Penelope Cruz a fost extrem de simpla si delicata intr-o rochie Armani Prive.




















Salma Hayek merita premiul pentru cea mai sexy vedeta. Ea a purtat o rochie Dior care i-a scos in evidenta atuurile: decolteul suficient de generos cat sa nu dea in vulgar si mijlocelul de viespe, de invidiat!




















Sandra Bulock si-a facut si ea aparitia dupa o perioada destul de lunga in care nimeni nu a stiut nimic de ea.

Actrita a purtat o rochie Dior ce combina doua trenduri fiind one shoulder dar de tip mermaid.

Accesoriile au fost bine alese, dar daca tot a optat pentru auriu, ar fi fost mult mai bine daca si poseta ar fi fost tot aurie. Sau si mai bine, ar fi trebuit sa i-o imprumute Evei Mendes caci ei i s-ar fi potrivit.

Ceea ce a trans-o in jos pe Sandra Bullock a fost coafura. Dupa o pauza atat de lunga, se presupune ca a avut timp sa isi incarce bateriile. Ar fi trebuit sa arate ca o papusa abia scoasa din cutie, insa a dezamagit.




















Miley Cyrus imi este poate cea mai antipatica pustoaica ce a cunoscut celebritatea peste noapte si cu siguranta cea mai kitschoasa. Nu a fost cazul si aseara cand a purtat o rochie Marchesa din colectia primavara 2009, dar nici nu a excelat. In plus s-a comportat ca un copil rasfatat si lipsit de educatie.

Inca de la prima ora peste tot scria ca a fost galagioasa si obraznica scotand limba si aratand semnul pacii... Poate pentru prestatiile ei pe scena acesta ar fi un comportament normal, dar la Golden Globes nu a reusit decat sa se faca de ras. Culmea e ca totul se intampla sub privirele pline de admiratie ale parintilor ei.








































Imi place sa o compar pe Miley Cyrus cu Vanessa Hudgens, pentru ca amandoua s-au lansat cam in acelasi mod, datorita unor roluri in seriale pentru adolescenti. Totusi intre ele este o diferenta ca de la cer la pamant. Nu stiu daca cei patru ani pe care Vanessa ii are in plus fata de Miley au vreo legatura, insa prima are o doza de stil la care nu cred ca va ajunge niciodata Miley.

Vanessa a fost o prezenta la fel de draguta ca de fiecare data. Ea a purtat o rochie Alberta Ferretti tip mermaid iar siragul lung de margele au completat perfect look-ul final.




















Desi este extrem de frumoasa, Megan Fox a afisat un look demodat la Golden Globes. Ea a purtat o rochie semnata Ralph Lauren din colectia primavara 2009.

In plus, cred in continuare ca tatuajul cu chipul lui Marilyn Monroe a fost poate cea mai proasta alegere pe care a facut-o caci este, cu siguranta, cel mai urat tatuaj pe care l-am vazut la vreo vedeta. Accesoriile nu se potrivesc. Bratara turcoaz ar fi trebuit sa lipseasca sau sa fie verde inchis. Asa ar fi facut legatura cu poseta.




























































O alta vedeta pe care nu o mai vazusem de mult timp pe covorul rosu a fost Renee Zellweger. Ea a purtat o tinuta modificata semnata Craolina Herrera din colectia toamna 2009, astfel ca in final s-a ajuns tot la o fusta de tip mermaid. Coafura nu a avantajat-o deloc!




























































O alta vedeta cu look demodat a fost Cameron Diaz. Ea a purtat o rochie roz (nu mai este de mult timp o culoare in trend si cu atat mai putin pentru covorul rosu), semnata Chanel, din colectia Couture toamna 2008. In ceea ce priveste parul... actrita nici nu si-a mai dat silinta sa il aranjeze cumva.
























































O alta aparitie nereusita a fost Maggie Gyllenhaal. Ea a purtat o rochie one shoulder semnata Lavin, din colectia primavara 2009. Din principiu fac urticarie cand vad orice obiect vestimentar cu animal print, dar cand acesta este si albastru deja depaseste orice limita a suportabilitatii si imi zgarie pur si simplu retina.

























Nici Christina Applegate nu s-a remarcat in mod special. Ea a purtat o rochie galbena Roberto Cavalli.




















Tot o rochie mermeid dar nereusita, semnata Vera Wang, a purtat si Debra Messing.




















Si-a facut aparitia si Betty cea urata din NY, sau altfel spus America Ferrera, care a purtat o rochie draguta semnata Oscar de la Renta din colectia toamna 2009.





























Un comentariu:

  1. nustiu sincer ce ai cu Miley pentru ca din punctul meu de vedere e o fata draguta si se imbraca foarte bine.

    RăspundețiȘtergere