sâmbătă, 10 ianuarie 2009

Dexter s-a insurat cu propria sora


















Pentru necunoscatori pot sa spun ca nu este vorba de Dexter, personajul de desene animate. Pentru cunoscatori pot sa confirm ca este vorba de Dexter Morgan, personajul unui minunat serial inspirat dintr-o serie de romane scrise de americanul Jeff Lindsay.

Desi in film sunt frate si sora in realitate actorii, Michael C. Hall si Jennifer Carpenter (Dexter si Debra Morgen), se iubesc. Ba mai mult, cei doi s-au hotarat sa-si oficializeze relatia chiar de anul nou in California. Desi nu par sa se potriveasca de nicio culoare, Michael si Jennifer se intalneau deja de un an si jumatate ceea ce nu poate decat sa insemne ca a fost dragoste la prima vedere caci tot de atata timp au inceput filmarile la serial.

Cei care nu au apucat inca sa vada niciun episod le sugerez sa nu rateze aceasta ocazie caci Dexter este unul dintre cele mai interesante seriale.

Povestea urmareste viata lui Dexter Morgan, un angajat respectat la Laboratorul de Criminalistica al Politiei Miami. Partea interesanta se petrece noaptea, cand Dexter isi dezvaluie adevarata identitate: criminal in serie.

Ceea ce este diferit la aceasta poveste si ce m-a atras pe mine sa urmaresc episod dupa episod este faptul ca Dexter este un criminal bun daca pot spune asa. El nu ii ucide decat pe cei care la randul lor au luat viata cuiva si care au reusit totusi sa scape de politisti. La sfarsitul lui 2008 s-a terminat seria a treia, insa povestea continua anul acesta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu