vineri, 30 ianuarie 2009

Vedetele sustin Fashion Dinner For Aids

In aceasta perioada, la Paris, au loc o multime de evenimente. Pe langa saptamana modei couture si show-ul Ditei de la cabaretul Crazy Horse a mai avut loc si Fashion Dinner For Aids.
Printre vedetele prezente la evenimentul caritabil s-au numarat Dita Von Teese, Mischa Barton, Vanessa Paradis, Milla Jovovich si Diane Kruger. Surpriza serzii a fost nimeni alta decat Carla Bruni-Sarkozy.

Prima doamna a Frantei s-a incadrat in tendinte, purtand o superba rochie din satin de un albastru electric. Totusi, nu acelasi lucru pot sa spun si despre coafura ei demodata! Doar Jessica Biel arata mai rau cu breton decat ea!

























Dita Von Teese a arata uimitor si de aceasta data. Ea si-a achizitionat deja o tinuta din cea mai recenta colectie Elie Saab primavara-vara 2009 couture ce a fost prezentata cu doar doua zile in urma.
























Este suficient sa vezi cat de banal arata acceasi rochie pe un model pentru a-ti da seama de faptul ca Dita este cea care da stralucire oricarei tinute.




















Desi de cele mai multe ori o da in bara atunci cand vine vorba de moda, de aceasta data Mischa Barton a fost uluitoare. Nici ea nu s-a lasat mai prejos si a purtat tot o rochie din cea mai recenta colectie Elie Saab.

















































Milla Jovovich a ales si ea tot o rochie din colectia couture Elie Saab.












































Diane Kruger a ales sa poarte o rochie Nina Ricci din colectia primavara 2009.




































La eveniment si-a facut aparitia si Vanessa Paradis care a fost insotita de sora ei Alysson.
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu