joi, 29 ianuarie 2009

Tablou de familie: Brangelina

Angelina Jolie, Brad Pitt si cei sase copii ai lor au fost fotografiati cu doar doua zile in urme pe Aeroportul National Narita din Japonia. Desi pare ca ar fi vorba de o vacanta, cuplul se afla in Japonia in interes de servicu, pentru a participa la premiera celui mai recent film al lui Brad Pitt " The Curious Case of Benjamin Button".

Cei sase copii ii insotesc peste tot si din aceasta cauza sunt intr-o permanenta impachetare de bagaje. Angelina a tinut sa precizeze ca aceasta activitate este ca o joaca la ei in casa.

Micutii sunt tot mai simpatici. Cei trei copii adoptati, Maddox (7 ani), Pax (5 ani) si Zahara (4 ani) sunt probabil unii dintre cei mai cool copii.




















In ceea ce ii priveste pe cei trei copii naturali, frumoasa Shiloh (2 ani) si cei doi gemeni in varsta de doar sase luni, Knox Leon si Vivienne Marcheline, incep sa semene tot mai mult! Shiloh si Vivienne vor fi cat de curand copii fidele ale mamei lor, iar Knox este deja mini-Brad. Actorul a vrut sa intareasca aceasta idee purtand acceasi bascuta ca si fiul lui.



























Vazandu-i pe toti chiar nu ai cum sa nu ii adori. Brad si Angelina au intr-adevar o familie frumoasa!








































Un comentariu: