miercuri, 21 ianuarie 2009

Rihanna s-a tuns!

Bucuria evenimentului nu a durat nici cat as fi spus peste... sau mai bine strut caci asa arata Rihanna dupa ce s-a tuns. Timp de doua luni am sustinut sus si tare ca e cazul sa sufere o schimbare de imagine. Nici prin cap nu-mi trecea ca o sa ajung sa spun ca o preferam cum arata inainte.

Ea a dat look-ul de Road Runner pentru unul de strut. Cantareata arata de parca a fost tunsa cu un castron. Cand spui ca "mai rau de atat nu se poate" viata tine cu tot dinadinsul sa iti demonstreze ca se poate! Cam asa stau lucrurile in cazul ei.

Cu noua frizura, Rihanna, a defilat pe covorul rosu la RIAA Feeding America Inauguration Charity Ball, unul din cele zece eveniment organizate in cinstea lui Barack Obama.

Nici in ceea ce priveste tinuta ei nu am prea multe cuvinte de lauda, chiar daca a respectat doua din trendurile acestui an purtand o rochie mini one shoulder. Tinuta a fost semnata Jasmine Di Milo dar din pacate nu a avantajat-o deloc. Decolteul Rihannei a aratat ingrozitor. Urasc sa vad sani mici ridicati de un corset intr-o forma cat se poate de nenaturala, facandu-i sa arate ca doua mingii.

Nici combinatia de culori nu m-a impresionat. La rochia galbena, Rihanna a asortat o pereche de pantofi vernil si o pereche de cercei cu pietre rosii. La toate acestea se adauga rujul roz... si cu asta cred ca am spus tot.









































Rochia face parte din colectia Jasmine Di Millo - toamna 2007

4 comentarii:

  1. la ce or mai fi folosite hainele, daca oricum vrem sa aratam cat mai golase ?
    cel mai bine ar fi fost sa-si ia doar o fustita

    RăspundețiȘtergere
  2. Hahaha ce fata tampa are cu noua frizura

    RăspundețiȘtergere
  3. zici k e tunsa cu castronul....:))

    RăspundețiȘtergere
  4. este foarte marfa tunsa dar ii sta mai bn qm era tunsa in videoclipul ala umbrella.....:D:D:D

    RăspundețiȘtergere