joi, 22 ianuarie 2009

Dakota Fanning vrea in New Moon?

Tanara actrita in varsta de doar 14 ani ar putea juca in cea de-a doua parte a filmului Twilight, New Moon.

Celebrul film a facut ravagii in box office-uri si urmeaza sa aiba premiera in Romania chiar maine. Se vorbeste deja despre un nou fenomen cinematografic asa ca nu este de mirare ca in fiecare zi aflam de noi actori care sunt interesati sa faca parte din distributia urmatorului film inspirat din cartile scriitoarei Stephenie Meyer.

Primele care si-au manifestat interesul, in acest sens, au fost Lindsay Lohan si Vanessa Hudgens, insa lista ramane deschisa.

Dakota Fanning a fost mult mai norocoasa decat cele doua actrite. Ei i s-a oferit un rol in film fara ca macar sa participe la casting. Momentan se negociaza, iar daca accepta tanara actrita va trebui sa faca fata unei noi provocari in cariera caci nu este vorba despre un rol obisnuit. Ea va intra in pielea lui Jane, un vampir pe care Stephenie Meyer il descria ca fiind „o mignona cu parul blond si cu chipul unui inger din picturile lui Botticelli”.

Primul premiu, din cariera, Dakota l-a castigat pe cand avea doar opt ani. In 2002, ea a primit trofeul pentru „Cea mai tanara actrita”, pentru rolul pe care l-a interpretat in filmul „I am Sam”, din partea Broadcast Film Critics Association. Dakota era atat de mica incat nu putea ajunge la microfon. Orlando Bloom a fost cel care a luat-o in brate pentru ca micuta actrita sa poata multumi.

Cativa ani mai tarziu, pe cand avea doar 12 ani a fost invitata sa se inscrie la Academy of Motion Picture Arts and Sciences, devenind astfel cel mai tanar membru din intreaga istorie a Academiei.

Se pare ca Dakota este nascuta sub o stea norocoasa, ceea ce inseamna ca rolul din „New Moon” ar putea reprezenta pentru ea inca o lampa de lansare, o usa deschisa spre roluri cat mai complexe si mature.

In ceea ce priveste seria de filme cu vampiri mai am o veste buna caci dintr-un interviu cu Robert Pattinson, actorul care il interpreteaza pe Edward Cullen si care a devenit deja un sex symbol, am aflat ca va fi vorba despre o trilogie: Twilight, New Moon si Eclipse!

In realitate Stephenie Meyer a scris patru carti si... jumatate daca pot spune asa. Cea de-a cincea carte se numeste "Midnight Sun" si este practic reluarea primei carti dar povestita din perspectiva lui Edward Cullen. Din pacate aceasta carte nu a fost inca terminata si nu se stie daca autoarea o va mai publica vreodata. Aceasta decizie a fost luata din cauza faptului ca o prima "ciorna" a cartii, asa cum o numeste Stephenie (de vreo 264 de pagini), a fost postat pe internet ilegal. Ulterior, ea insasi a facut publica acea versiune a cartii de dragul fanilor cu mentiunea ca nu crede ca o va mai continua.

Stephenie Meyer a publicat pe site-ul ei un mesaj in care explica ce a insemnat acest abuz pentru ea, in ce fel a influentat-o ca scriitoare si ce planuri de viitor are: "This has been a very upsetting experience for me. I feel too sad about what has happened to continue working on Midnight Sun, and so it is on hold indefinitely.

I'd rather my fans not read this version of Midnight Sun. It was only an incomplete draft; the writing is messy and flawed and full of mistakes, but I've decided to make the draft available. This way, my readers don't have to feel they have to make a sacrifice to stay honest.

After this incredibly busy year, I am now focusing on spending more time with my family and working on some other writing projects."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu