sâmbătă, 10 ianuarie 2009

Top 5 Vedete care au intrat in noul an certate cu hair-stilistii

Uitandu-ma pe cele mai recente fotografii cu vedete am observat cateva care ies cu siguranta in evidenta, insa nu intr-un mod pozitiv. Nominalizatele pentru acest top sunt: Beyonce, Rihanna, Victoria Beckham, Katie Holmes si Debra Messing.

Cele cinci vedete par sa se fi certat cu hair-stilistii lor si asta pentru ca parul lor arata pur si simplu catastrofal.

5. Victoria Beckham a optat inca de anul trecut pentru o tunsoare pixie cut care nu iti permite sa mai faci apoi prea multe modificari la par. Totusi Victoria vrea sa demonstreze chiar si asa ca poate sa fie in fiecare zi altfel chiar daca asta inseamna sa ajunga sa arate ca un pitigoi ciufulit de vant!




















4. Beyonce a uitat sa se mai vopseasca de cateva luni bune. Cand ai pretentii de diva, asa ceva mi se pare inadmisibil mai ales ca nu e ca si cum urmezi un trend caz in care sa spune ca ar fi fost cat de cat scuzabila aparitia ei. Totusi nu pare sa fie vorba decat de nepasare.




















3. Cand numele tau de familie este Messing cred ca ar fi cazul sa faci tot posibilul sa nu arati “like a mess”… Nu este, insa si cazul actritei Debra Messing . Aceasta a fost pozata de paparazzi aratand nu de 40 de ani, cati are in realitate, ci de 50 de ani. Lipsa machiajului nu ma deranjeaza atat de tare cat parul nu rosu ca de foc ci parca ars de foc.





















2
. Dupa ce Kelly Osbourne s-a tuns la fel ca Rihanna, am crezut ca aceasta din urma isi va baga in sfarsit foarfeca in par. Din pacate m-am inselat si totul pare sa mearga din rau in mai rau. Mai nou cantareata isi da parul pe spate afisand o frizura ce pare tot mai dubioasa.


























1. Cu multa tragere de inima am hotarat sa nu ii ofer locul 1 Rihannei ci lui Katie Holmes si asta pentru ca am senzatia ca actrita arata deplorabil de mult prea mult timp. Venirea pe lume a frumoasei Suri Cruise, a reprezentat sfarsitul zilelor bune ale lui Katie.

Cu cat micuta Suri este mai ingrijita si mai cocheta, cu atat Katie capata infatisarea unui om al strazii.




















Parul scurt pare de cele mai multe ori nespalat, este in permanenta nearanjat si pana si atunci cand incearca sa il coafeze rezultatul nu este decat unul jenant… Mai nou Katie a renuntat si la machiaj ceea ce ma face sa ma intreb daca poate sa ajunga mai rau de atat?!





















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu