miercuri, 14 ianuarie 2009

Lost revine pe micile ecrane

Serialul difuzat de televiziunea ABC poate fi trecut pe lista viciilor pentru ca multi s-au declarat dependenti! Mereu mi-am spus ca cei care vad acest serial fie il urasc din prima fie devin dependenti. Probabil ca asa se intampla si cu drogurile, tigarile, alcoolul... Ei bine, dupa o pauza de aproape 8 luni, televiziunea ABC va incepe sa difuzeze noi episoade din sezonul cinci. Primele doua, „Because you left” si „The lie”, vor fi difuzate pe 21 ianuarie incepand cu ora 21:00.

Daca spuneam despre „Prison Break” ca nu mai are o viata lunga, nu acelasi lucru putem sa spunem si despre Lost care mai are „de trait” cel putin un an si jumatate, pana in mai 2010!
Primele impresii despre finalul acestui serial au venit deja din partea actorului Matthew Fox, cel care joaca rolul lui Jack Shephard. El a aparut pe coperta celui mai recent numar al revistei „Details”, careia i-a acordat si un interviu.














Matthew a declarat ca pentru el este o usurare sa stie ca serialul se va termina relativ curand „datorez o multime de lucruri acestui show si sunt de parere ca este exceptional de bun dar astept cu nerabdare libertatea care va veni odata cu finalizarea acestui proiect.” Ce-i drept putini sunt cei care vor sa joaca o viata intreaga acelasi rol, cum sunt actorii din „Tanar si Nelinistit”.

In ceea ce priveste finalul serialului, Matthew nu a declarat decat ca „ totul a inceput cu prabusirea unui avion pe o insula din Pacificul de Sud si va avea un final epic global.” Evident ca nu era sa faca mega dezvaluiri. Doar trebuie sa mentina suspansul ceea ce au reusit sa faca de mai bine de patru ani cand a fost difuzat primul episod din „Lost”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu