sâmbătă, 10 ianuarie 2009

Jessica Alba a luat-o razna!

Mi-a fost imposibil sa nu o includ pe Jessica Alba in categoria catastrofal din cauza ultimelor aparitii. Cea mai mare gafa posibila a facut-o la premiera filmului horror 3D, My Bloody Valentine, din Hollywood.

Actrita a crezut probabil ca patricipa la un bal mascat si a vrut sa se costumeze in Hugh Hefner. Doar asa imi pot explicat faptul ca a aparut pe covorul rosu purtand o pijama semnata Dolce & Gabbana ceea ce a facut-o sa para o batrana senila care a uitat sa se schimbe inainte sa iasa din casa.




















Astfel de lucruri se intampla atunci cand vedetele nu sunt in toate facultatile mintale pentru a face o diferenta intre o prezentare de moda si viata reala. Cu siguranta Jessica nu este prima care crede ca o sa dea lovitura pe covorul rosu imitand exact o tinuta de pe catwalk dar pana acum cred ca este cea care a gafat cel mai tare.




















Culmea, la acest eveniment a fost si sotul ei Cash Warren. Oare si el a fost orb?!




















Daca era putin mai inspirata, Jessica ar fi putut alege o tinuta tot din colectia D&G primavara 2009, dar care ar fi fost mai normala.




















Aceasta nu este prima data pe saptamana aceasta cand Jessica ma face sa ma intreb „Ce a fost in capul ei?!” din cauza unor combinatii vestimentare nu tocmai reusite. Ce-i drept, de aceasta data nu este vorba de o catastrofa de aceleasi proportii ca in primul caz.

Actrita a aparut astfel imbracata la o petrecere din Bevely Hills:




















Nu cred ca e nevoie de un expert pentru a realiza ca pantalonii cu talie inalta nu ii vin deloc bine, cu atat mai putin din spate:




















Cureaua, camasa si sandalele sunt potrivite si poate chiar ar fi putut fi purtate impreuna daca ar fi ales altceva in partea de jos. Poate o fusta cu talie inalta ar fi fost o alegere mai buna. Ochelarii, in schimb, nu au nicio legatura cu intreaga tinuta si cu atat mai putin geanta din piele de sarpe.

Jessica a vrut sa combine elemente vestimentare din anii `70 cu cele moderne dar ar trebui sa stie ca atunci cand nu posezi bunul gust este mai bine sa nu te complici si sa porti lucruri cat mai simple.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu