vineri, 30 ianuarie 2009

Robert, Justin si Zac se bat pentru acelasi rol

Cel mai hot film de la Hollywood (desi este vorba despre o drama) va fi cu siguranta "Ohio". Momentan se zvoneste faptul ca din distributie vor face parte Robert Pattinson, Justin Timberlake si Zac Efron. Filmul va fi bazat pe fapte reale. In 1970 la universitatea Kent State patru studenti au fost omorati si alti noua au fost raniti de catre Garda Nationala din Ohio. O parte dintre victime protestau impotriva razboiului din Vietnam, insa restul au avut doar ghinionul sa se afle in bataia pustilor.

In ceea ce priveste distribuirea rolurilor deja se pare ca s-au iscat scandaluri bazate pe orgolii masculine si gelozii. Star Magazine a citat o sursa care a declarat ca atat Justin cat si Zac sunt de parere ca merita rolul principal in film deoarece sunt mult mai cunoscuti decat Robert Pattinson care abia a simtit gustul celebritatii. Aceeasi sursa a adaugat ca cei doi sunt gelosi pe Robert Pattinson si fac presiuni pentru a obtine ceea ce isi doresc.

Din pacate nici Justin si nici Zac nu sunt constienti de faptul ca "prospaturile" vor strani intotdeauna mai mult interes, mai ales atunci cand este vorba de frumosul Robert Pattinson.

Desi nu se stie daca personajul principal o sa moara.... in acest caz as prefera ca rolul sa nu il obtina Robert.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu