marți, 6 ianuarie 2009

Kate Hudson cu o rochie de Oscar

… de la Renta evident.

Actrita a aparut la premiera din NY a celui mai recent film in care a jucat, “Bride Wars”, intr-o superba rochie Oscar de la Renta ce face parte din colectia pentru primavara 2009.









































Dupa o tumultoasa relatie cu Owen Wilson, Kate declara intr-un interviu acordat revistei Elle ca este singura pentru prima data dupa mai bine de 13 ani. Actrita a mai declarat ca a descoperit ca iubeste baietii la 16 ani si ca de atunci a avut in permanenta cate un iubit. Acest “spot” nu a scutit-o de nenunamarate “blinde-date-uri” devastatoare cu barbatii care au plictisit-o peste masura. Optimismul nu a parasit-o asa ca frumoasa actrita in vastra de 29 de ani inca mai spera sa isi gaseasca jumatatea.

In ceea ce priveste filmul ce tocmai a fost lansat pe marile ecrane, pot sa spun ca pare o comedie reusita. Kate joaca alaturi de Anne Hathaway, iar cele doua sunt cele mai bune prietena pana in momentul in care, fortate de imprejurari, trebuie sa isi faca nunta in aceeasi zi.

Deoarece niciuna nu vrea sa cedeze si sa-si aleaga o alta data, devin rivale si incearca sa isi puna tot felul de piedici in organizarea marelui eveniment.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu