luni, 12 ianuarie 2009

Fergie s-a casatorit

Sambata Fergie a spus "Da"! Ea s-a casatorit cu frumosul actor Josh Duhamel in Malibu. Moment nu se stie decat ca rochia de mireasa a purtat semnatura Dolce & Gabbana si ca a avut zece domnisoare de onoare, toate imbracate in negru! Suna interesant, asa ca astept cu mare interes fotografiile.

Cei doi au plecat in aceasta dupa-amiaza in luna de miere si se pare ca se indreapta spre o destinatie tropicala. Ei au fost pozati pe aeroportul din L.A, iar in momentul in care au fost intrebati daca vor sa aiba copii curand Fergie a raspuns ca este deja insarcinata cu gemeni.

Cu siguranta Fergie a glumit pe seama kilogramelor pe care le-a luat in plus in ultima perioada. In realitate ea a trebuit sa se ingrase pentru rolul din filmul "Nine" despre care nu se stie inca mare lucru, insa are in distributie si alte nume celebre precum: Penelope Cruz, Kate Hudson si Nicole Kidman.
Inainte de marele eveniment, Fergie a muncit intens pentru a da din nou jos cele aproape sase kilograme pe care le-a luat, insa pozele de la aeroport par sa demonstreze faptul ca nu a reusit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu