luni, 19 ianuarie 2009

Vedetele si pantalonii lor cu talie inalta

Pantalonii cu talie inalta sunt in trend asa ca nu trebuie sa ne mai mire ca tot mai multe vedete vor sa ii poarte chiar daca nu stiu cum sau chiar daca de cele mai multe ori nu aleg modelele care sa le si avantajeze.

Daca ar fi sa facem un top al celor care stiu cum sa foloseasca acest trend in avantajul lor, atunci ar trebui sa fie doar doua locuri: Kim Kardashian si Vanessa Hudgens. Ambele sunt mignone iar pantalonii cu talie inalta dau falsa senzatie ca ar avea picioarele mai lungi. Kim Kardashian adora pantalonii cu talie inata dar evazati pentru ca ii mascheaza un defect: pulpele mai groase.






















La polul opus, daca as face tot un top de doua locuri, le-as mentiona pe Fergie si Mischa Barton. Chiar daca adora ambele pantalonii cu talie inalta ar trebui sa accepte totusi ca nu le avantajeaza deloc! Iar Fergie ar trebui sa mai stie ca cea mai grava greseala pe care poti sa o faci atunci cand porti acesti pantaloni este sa iti pui o curea in jurul taliei!



































Jessica Alba




















Kylie Minogue




















Katie Holmes




















Rihanna












4 comentarii:

  1. Si eu ador pantalonii cu talie inalta...ii port cu mare drag si transforma o tinuta banala intr-una deosebita...vedetele stiu asta!

    RăspundețiȘtergere
  2. de unde se pot cumpara? astept raspuns aliceprocker@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  3. de unde se pot cumpara?astept ras pe racariu_anca@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere