luni, 12 ianuarie 2009

Vedetele isi fac incalzirea pentru Golden Globes

Cateva vedete au decis sa isi faca aparitia pe covorul rosu si inainte de cea de-a 66-a editie Golden Globes. Initiativa lor este laudabila deoarece a fost vorba de un eveniment caritabil aflat abia la a doua editie: The Art of Elysium Annual Black Tie Charity Gala sau mai simplu spus „Heaven”, caci asa s-a numit editia de anul acesta. Evenimentul, ce a avut loc ieri, a avut sponsori precum Cartier, Vogue si Relativity Media.

The Art of Elysium este o organizatie non-profit, infiintata in 1997, ce doreste sa indrume copiii spre arta. De asemenea, organizatia incurajeaza actorii, muzicienii si artistii in general sa isi dedice putin din timpul lor pentru a se inscrie in programe de voluntariat ce au ca scop ajutorarea copiilor ce sufera de boli grave. Ei organizeaza in spitalele de copii din L.A. workshop-uri de actorie, arta, moda, muzica si radio pentru a aduce putina bucurie in sufletele micutilor.

Vedetele care au participat la acest eveniment merita toata aprecierea nu doar pentru ca sustin astfel de cauze dar si pentru ca sunt convinsa ca nu este usor sa te straduiesti sa arati bine pe covorul rosu in doua zile consecutive si totusi multe vedete au stralucit!

Pentru ca a fost vorba de un eveniment caritabil, am sa fac o exceptie si am sa prezint doar tinutele care m-au impresionat sase la numar. In afara de acestea, la eveniment au participat vedete precum: Courteney Cox, Kim Kardashian, Shannen Doherty, Milla Jovovich, Marisa Tomei si altele dar care pur si simplu nu merita decat sa fie mentionate.

Astept cu nerabdare sa vad si tinutele de la Golden Globes... nu mai sunt decat doua ore pana la incepere.

Ali Larter a purtat o rochie Ralph Lauren din colectia primavara 2009.









































Amber Heard - o actrita americana pe care nu am mai vazut-o pana acum, dar care a avut o rochie superba semnata Dolce & Gabbana.





















Eva Mendes a purtat o rochie Christian Dior din colectia primavara 2009.











































Kate Bosworth a purtat o rochie interesanta cu trena semnata Nina Ricci, din colectia primavara 2009.





























































Kirsten Dunst si-a facut in sfarsit aparitia pe covorul rosu, asta dupa ce in 2008 nu a participat la aproape niciun eveniment. Oricum a inceput noul an cu dreptul.



































Nicole Richie a purtat o rochie simpla alba, dar foarte draguta si eleganta, semnata Jasmine Di Milo din colectia primavara 2008.


















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu