marți, 20 ianuarie 2009

Cel mai HOT duo din cinematografie

Kate Hudson si Anne Hathaway joaca impreuna in comedia "Bride Wars" ce va avea premiera in Romania la jumatatea lunii februarie.

Actritele au inceput deja promovarea filmului si amandoua arata extrem de bine, ceea ce ma face sa spun ca sunt cel mai hot duo de la Hollywood, combinatia perfecta, probabil visul oricarui barbat!

Pana acum Kate si Anne si-au promovat filmul in New York, Londra si Roma. Ieri au fost in Paris unde au fost absolut fermecatoare. Kate Hudson a purtat o rochie neagra Louis Vuitton, din colectia de primavara 2009, iar Anne a fost opusul ei alegand o rochie alba cu un design deosebit. Piesa de rezistenta in cazul ei au fost pantofii maron, pata de culoare din intreaga tinuta.































Se pare ca filmul le-a fost de un real ajutor amandurora caci ele au aparut in numarul din februarie/martie al revistei Modern Bride unde au dat sfaturi celor care vor sa faca marele pas.

Kate le-a sugerat viitoarelor mirese sa ie absolut hotarate ca vor sa faca acest pas inainte sa ajunga in fata altarului. Al doilea lucru cel mai important la nunta, in viziuneai blondei, este bautura care asigura buna-dispozitie a invitatilor.

Anne a marturisit, insa ca nu de putine ori s-a facut de ras dansand beata in public experiente ce au ajutat-o, se pare, la filmari.

Ambele actrite au un umor genial asa ca sunt convinsa ca filmul o sa fie de la bun in sus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu