joi, 15 ianuarie 2009

Johnny Deep renunta la burlacie

Nu credeam ca o sa mai apuce aceasta zi iar Vanessa Paradis cu atat mai putin. Mai exact, Johnny Deep, ajuns la varsta de 45 de ani, se pare ca este in sfarsit pregatit sa renunte la burlacie.

Aceasta va fi cea de-a doua casatorie a actorului. El a mai fost insurat timp de aproape doi ani cu Lori Anne Allison, un makeup artist.

Pana sa o cunoasca pe Vanessa Paradis, el a mai fost logodit o data cu actrita Sherilyn Fenn. Cu alte cuvinte nu este de mirare ca de aceasta data Johnny a vrut sa fie sigur atunci cand trece la urmatoarea etapa a relatiei.

Vanessa, care este cu noua ani mai mica decat Johnny Deep, a avut de asteptat mai bine de zece ani pana ca acesta sa o ceara de nevasta. In tot acest timp au facut si doi copii: Lily-Rose care are 10 ani si Jack in varsta de sase ani.

Johnny a fost vazut luna trecuta in California cand cumpara inelul de logodna. De aici si pana la data nuntii nu a mai post decat un pas. Ei vor spune "DA" in luna aprilie a acestui an si si-au facut deja publica dorinta de a avea o nunta cat mai intima posibil la care nu vor participa mai mult de 50 de invitati.

Era si cazul ca Johnny Deep sa faca acest pas chiar daca asta inseamna sa fie scos de pe lista celor mai ravniti burlaci de la Hollywood.

Un comentariu:

  1. Vine o varsta( 45 ani pentru Johnny ) cand consideri ca singuratatea este cea mai grea povara si atunci chiar daca esti cel mai ravnit burlac, renunti la acest statut pentru o relatie legalizata.

    RăspundețiȘtergere