miercuri, 21 ianuarie 2009

Inaugurare cu stil

Noul cuplu de la Casa Alba a dat inca o lectie, ieri, la balul de inaugurare. Desi au avut la dispozitie peste 80 de schite ale designerilor celebri, din care sa isi aleaga tinutele pentru marele eveniment, Michelle a ales sa poarte creatiile unor designeri mai putin cunoscuti, iar Obama a ales o casa de moda cu traditie.















Inainte de ceremonia oficiala, Michelle Obama a ales un deux-piece semnat Isabel Toledo, un designer american de origine cubaneza. Pana in 2007 Isabel, in varsta de 47 de ani, a fost designerul brandului Anne Klein. Din acest moment probabil cariera ei va cunoaste o ascensiune incredibila.

In ceea ce priveste tinuta de seara, Michelle Obama a purtat o rochie alba one shoulder semnata Jason Wu, un designer american nascut in Taiwan. El a debutat ca si designer cu doar doi ani in urma, insa in 2008 a castigat premiul Fashion Group International Rising Star.




















Barack Obama nu a dat dovada de tot atata modestie. El a purtat un costum Hart Schaffner Marx, o celebra casa de moda din Chicago, cu o vechime de peste 130 de ani.

Cu aceasta ocazie Michelle si Barack Obama au avut un fel de a doua nunta caci costumele lor ar fi tinut loc cu succes celor de mire si mireasa. Ba chiar au avut si primul dans. Beyonce a fost cea care le-a cantat. Ea a interpretat, "At Last", o melodie a celebrei cantarete americane de culoare Etta James.

Un comentariu:

  1. Frumos cuplu, americanii sunt sigur mandrii de alegerea pe care au facut-o!

    RăspundețiȘtergere