joi, 22 ianuarie 2009

Katie Holmes: Una rece, una calda

Cam asa poate fi descris stilul vedetei din ultimele zile. Dupa o lunga perioada in care nu a participat la niciun eveniment si nu a facut altceva decat sa se ocupe de Suri, Katie s-a hotarat sa il insoteasca pe Tom Cruise la premierele celui mai recent film al actorului "Valkyrie".

Pe 20 ianuarie, cei doi si-au facut aparitia pe covorul rosu la Berlin. Katie a ales sa poarte o rochie semnata Escada din colectia de toamna 2009, o alegere inspirata, insa pacat de coafura. Cararea pe mijloc si parul zbarlit au facut-o sa para o femeie nebuna, o vrajitoare malefica, vaduva neagra si probabil ca as putea continua lista la nesfarsit.














































Ieri Katie si Tom au fost prezenti la premiera filmului din Londra. De aceasta data Katie si-a facut bine "temele" si s-a prezentat exceptional, ba chiar as putea sune ca a dovedit faptul ca Suri a mostenit-o in ceea ce priveste frumusetea. Coafura a fost impecabila si chiar daca rochia nu a fost la fel de inspirata, macar a fost o LBD draguta semnata tot Escada din aceeasi colectie.


































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu