vineri, 9 ianuarie 2009

Red carpet la Critics` Choice Awards

Aseara a avut loc cea de-a 14-a editie a premiilor Critics` Choice. Despre aceste premii se spune ca detin un record de invidiat in ceea ce priveste prezicerea castigatorilor de premii Oscar, ce vor avea loc pe 22 februarie 2009. Asa ca cei care s-au ales aseara cu un premiu pot visa si la un Oscar. Iata care au fost fericitii:

Titlul de cel mai bun actor l-a obtinut Sean Penn pentru rolul sau din „Milk”, un film ce prezinta drama lui Harvey Milk, primul politician gay care si-a declarat in mod public orientarea sexuala. Actorul s-a „batut” pentru acest premiu cu Brad Pitt... si iata ca a iesit invingator. Cine ar fi crezut?!

Ca tot veni vorba de Filmul „Benjamin Button”acesta nu s-a ales cu niciun premiu, spre dezamagirea atat a lui Brad Pitt, cat si a actritei Angelina Jolie. Chiar daca amandoi au fost nominalizati nu au plecat acasa cu niciun trofeu.

Cel mai bun rol principal feminin a fost castigat de Meryl Streep, pentru drama „Doubt”, dar si de Anne Hathaway, pentru rolul din „Rachel Getting Married”.

Cele doua actrite au iesit invingatoare in fata Angelinei Jolie - Changeling, Kate Beckinsale - Nothing But the Truth si Cate Blanchett - The Curious Case of Benjamin Button. Si Kate Winslet a avut noroc. Dupa cinci nominalizari la premiile Oscar, ea a fost in sfarsit declarata cea mai buna actrita in rol secundar, pentru interpretarea din drama „The Reader”. Ea a invins-o la aceasta categorie pe Penelope Cruz ce fusese nominalizata pentru rolul din filmul „Vicky Cristina Barcelona”.

Heath Ledger a primit si el un premiu postum (dupa aproape un an de la moarte) pentru cel mai bun actor in rol secundar pentru remarcabila lui interpretare a rolului Joker din filmul „The Dark Knight ”, care a fost desemnat, totodata, cel mai bun film de actiune.

Am vorbit de castigatori si invinsi acum sa vedem si cum s-au prezentat vedetele pe covorul rosu:

Anne Hathaway nu a castigat doar un trofeu ci si o bila alba pentru stil. Ea a purtat o interesanta rochie, semnata Gianfranco Ferré, din colectia primavara 2009.






















Eva Longoria a fost si ea o prezenta interesanta, insa a fost trasa in jos de accesoriile pe care le-a ales. Ar fi fost perfect daca pantofii si poseta ar fi fost aurii. Totusi, rochia este deosebita si este semnata de Monique Lhuillier si face parte din colectia primavara 2009.

























Pentru mine Angelina Jolie este mai mereu o dezamagire atunci cand apare pe covorul rosu si asta pentru ca opteaza numai pentru tinute banale care nu imi inspira nimic. Rochia purtata de Angelina este Max Azria (din colectia primavara 2009) dar pentru mine nu reprezinta mai mult decat un cearsaf prins din loc in loc astfel incat sa ia forma corpului.





















Katy Perry a fost si ea prezenta. Se vede ca de cand este prietena cu Dita Von Teese incearca sa fure cateva idei de stil dar inca nu ii reuseste. Rochia pe care a purtat-o pare mai mult o camasa de noapte... intr-adevar una draguta si vintage dar asta nu inseamna ca este o alegere potrivita si pentru covorul rosu.




















Evan Rachel Wood m-a impresionat placut. Se vede ca isi recapata propriul stil de cand a iesit de sub bratul lui Marilyn Manson. Chiar daca a purtat o rochie dintr-o colectie mai veche, Jasmine Di Milo - primavara 2007, Evan a stralucit la propriu si dupa cum se poate observa si din poze si-a asumat deja rolul de femeie fatala.






































Chiar daca nu a castigat niciun trofeu, Kate Beckinsale a fost o prezenta extrem de placuta si eleganta. Ea a purtat o rochie J. Mendel din colectia de toamna 2009. Modelul initial prezentat de designer a fost modificat special pentru Kate.























Penelope Cruz nu a reusit sa iasa in evidenta de aceasta data si nu atat din cauza tinutei cat din cauza atitudinii. Penelope a afisat un aer obosit si plictisit pe covorul rosu care i-a umbrit frumusetea desi, in mod normal, este o favorita a aparitiilor pe "red carpet".




















Amanda Bynes este marea dezamagire a serii. Desi rochia bandaj, semnata Herve Leger, ii vine minunat totusi a fost un model atat de purtat in ultimii ani incat nu mai starneste nicio reactie. Si totusi... designerul are si colectii noi cu rochii la fel de frumoase.


















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu