luni, 19 ianuarie 2009

Scarlett Johansson noua imagine D&G cosmetics














Actrita in varsta de 24 de ani a fost aleasa pentru a reprezenta prima colectie de cosmetice Dolce & Gabbana. Cei doi designeri s-au hotarat sa isi extinda afacerea si in aceasta zona considerand deoarece considera ca machiajul poate fi tratat ca si o haina. Stefano Gabbana a declarat “machiajul este ca si o rochie pe care o schimbi in functie de starea de spirit pe care o ai. De aceea, noi lucram la o linie de cosmetice ca si la o noua colectie de haine.”

Noile produse vor fi lansate oficial incepand cu aceasta primavara. In ceea ce priveste preturile, o oja va costa in jur de 20$ iar o pudra 59$.

Scarlett arata foarte bine, insa eu chiar ma intreb: nu s-a plictisit lumea de imaginea lui Marilyn Monroe?! Ca eu da! Anul acesta se implinesc 47 de ani la moartea ei si stilistii inca mai considera ca e super glamorouse sa o imite. Mie deja mi se pare un look extrem de uzat. Din acest punct de vedere pot sa spun ca D&G a inceput cu stangul.

Un comentariu:

  1. Marilyn Monroe a fost si va ramane diva sexy de a carei imagine se vor folosi inca mult timp toate femeile care vor sa atraga atentia.

    RăspundețiȘtergere