vineri, 5 decembrie 2008

Marilyn Manson si-a “fabricat” o noua iubita

Artistul pare sa fi fost profund marcat de trecerea prin viata lui a frumoasei Dita Von Teese. Dupa o relatie ce a durat aproape trei ani, cei doi s-au despartit. La doar cateva luni Manson aparea la bratul actritei de doar 19 ani Evan Rachel Wood! Permanentele schimbari de look pe care le-a suferit actrita de-a lungul relatiei cu Manson au fost de-a dreptul socante. Treptat ea s-a transformat dintr-o tanara angelica in copia fidela a Ditei Vin Teese!
Inainte sa il cunoasca pe Manson

Dupa ce l-a cunoscut pe Manson

Transformarea in Dita Von Teese


Manson si Evan Rachel Wood declarau atunci ca sunt suflete pereche. Artistul s-a daruit cu totul relatiei. Drept dovada, el i-a compus o melodie “Heart Shaped Glasses” iar in videoclip nu putea sa apara nimeni altcineva decat cea care l-a inspirat.

Evan a jucat un rol important in videoclip si a fost rasplatita pe masura. Manson a declarat ulterior faptul ca datorita acelei prestatii Evan a devenit cea mai bine platita actrita ce a jucat vreodata intr-un videoclip. Suma a ramas totusi confidentiala.

Iubirea lui Manson nu s-a oprit aici. El si-a incercat chiar norocul in cinematografie regizand si producand propria lui versiune a celebrei carti “Alice in Tara Minunilor” . Filmul se numeste “Phantasmagoria: The Vision Of Lewis Carroll”, iar rolul celebrei Alice este interpretat, evident, de Evan Rachel Wood. Lansarea oficiala ar fi trebuit sa fie in acest an, insa ruptura dintre el si tanara actrita, ce s-a produs in luna noiembrie, s-ar putea sa fi afectat si apritia pe marile ecarne a mult asteptatului film.

Motivul separarii celor doi pare sa fie unul extrem de banal. Evan a decalarat ca s-au desparit de comun acord deoarece fiecare vroia sa isi dedice mai mult timp carierei.

Dupa doar o luna, Evan a aparut pe covorul rosu total schimbata, renuntand la look gothic pe care il adoptase doar pentru a se potrivi cu Manson. Acest lucru dovedeste faptul ca intreaga relatie a fost pentru Evan inca un rol pe care a vrut sa il joace la perfectie. Si i-a reusit!


In tot acest timp, Manson nu a stat degeaba si si-a cautat un nou suflet pereche sau altfel spus si-a modelat un nou Frankenstein. El a fost recent vazut la bratul unei noi tinere extrem de atragatoare si care seamana cu: ...

Un comentariu:

  1. este evidenta atractia pe care o are manson catre acest tipar feminin insa nu dateaza de la relatia cu dita. si rose mcgowan, relatie anterioara celei cu dita se incadra in aceeasi tipologie la momentul respectiv

    RăspundețiȘtergere