vineri, 19 decembrie 2008

Paris Hilton: “M-am nascut sa fiu un model pentru blonde!”

Din seria “ daca prostia ar durea, multi s-ar tavali in chinuri”, m-am gandit sa va povestesc utimele perle ale celebrei si bogatei blonde dar sa va si arat ultima ei achizitie kitschoasa!
Paris Hilton a acordat un interviu in cel mai recent numar al revistei Esquire, prilej cu care a reusit sa starneasca numeroase zambete si nu de admiratie.

Vedeta a declarat ca, inca de mica, bunica ei obisnuia sa o strige Marilyn Monroe sau Grace Kelly ceea ce a determinat-o sa creada ca telul ei in viata era sa devina un model pentru toate blondele. Nu stiu de ce o striga bunica ei asa caci imi este tare greu sa cred ca Paris ar fi avut vreodata sex-appealul lui Marilyn Monroe sau gratia si stilul lui Grace Kelly. Nici telul nu pare sa fi fost stabilit corect, caci daca judeci dupa ultima achizitie iti dai seama ca Paris isi doreste un singur lucru: sa fie o Barbie in carne si oase!

Si acum, din seria “kitshos pana la moarte!” va prezint noua masina a lui Paris Hilton:




















Modificarile au fost facute chiar de West Coast Customs, cei care tuneaza masinile in emisiunea, difuzata pe Mtv, “Pimp My Ride”. Evident, ca totul a fost facut dupa gustul si preferintele blondei care a declarat ca si-a dorit intotdeauna o masina roz.

Paris a incercat sa starneasca invidia tuturor pustoaicelor de sapte ani adaugand ca orice fetita atunci cand vede ce masina are Barbie isi doreste si ea sa aiba una la fel. Problema e ca multe fetite trec peste aceste dorinte inca perioada adolescentei… Paris se pare ca nu! Si ca totul sa fie si mai clar, Paris a mai spus “totul se datoreaza faptului ca sunt o fana a papusilor Barbie de foarte mult timp”. Nu m-ar mira ca inca sa se mai si joace cu ele.

Si ultima cireasa de pe tort: Paris le-a adus celor de la West Coast Customs un ceas pentru fetite pe care il cumparase de la Disney Land pentru ca acestia sa ii vopseasca masina in aceeasi nunata de roz! Cred ca acum nu se mai intreaba nimeni cati neuroni are Paris. E clar ca ultimul a fost suprasolicitat in aceasta ultima perioada si a murit imediat dupa achizitionarea masinii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu