miercuri, 21 ianuarie 2009

Madonna in ipostaze penibile

In aprilie 2008 Madonna a lansat albumul Hard Candy. Ceea ce putini stiu este ca, Madonna a participat la mai multe sedinte pentru a realiza coperta celui mai recent album si asta pentru ca cea initiala a decurs extrem de prost.

Nu se stie cine s-a ocupat de vestimentatia divei, dar pot spune cu certitudine ca a fost concediat. Imaginile au aparut totusi pe internet (si din nou pot spune cu certitudine ca cineva va fi dat in judecata pentru asta) si sunt de-a dreptul socante! Peticele de haine nu reusesc sa-i acopere corpul lasand sa se vada sfarcul unui san, slipul tanga cu talie inalta si snururi ii apasa pielea iar dresul rulat pentru a-l transforma intr-unul cu talie joasa este un adevarat dezastru! Singurul element bun din toata aceasta combinatie demna pentru o femeie de pe centura sunt cizmele cu aspect vintage, care sunt intr-adevar deosebite.

Nu inteleg de ce Madonna simte nevoia sa se maimutareasca in felul asta. Pentru varsta ei arata extraordinar, dar asta atata timp cat nu incearca sa se dea prea tare in spectacol. Atunci cade in ridicol!



























3 comentarii:

  1. e penibila in adevaratul sens al cuvantului, pacat ca are un corp super, dar mai bine i-ar sta imbracata decat dezbracata

    RăspundețiȘtergere
  2. BUUUUUUUEEEEEEEEEEKKKKKKKKKKKKKKKSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS duda ma lashi knd am vazut mia venit rau ce mai vedeta de fapt e logic pt ea sa'si arate toate dotarile :))

    RăspundețiȘtergere