luni, 19 ianuarie 2009

Lady GaGa - "Idealul meu in viata..."

Cantareata s-a facut remarcata inca de la inceput pentru ca a reusit ca copieze la perfectie look-ul Christinei Aguilera. Considerand probabil ca s-a lansat, a hotarat sa isi impuna propriul stil demonstrand ca idealul ei in viata nu este Christina ci:

Minnie Mouse!




















Cine ar fi crezut ca Lady GaGa nu prefera gastele ci soriceii?! Sau cine ar fi crezut ca la o rochie bandaj Herve Leger se asorteaza de minune fundita lui Minnie?! Este adevarat ca fundele sunt in trend dar nu cele din par!






4 comentarii:

  1. Vedetele nu stiu cum sa mai iasa in evidenta, chiar si o funda facuta din podoaba capilara este un mod de a soca si de a atrage atentia

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa cum Michael Jackson a fost cunoscut pentru pasii lui originali (care i`a copiat de la o pasare) asa si Lady Gaga s`a luat dupa un animal....mi se pare ceva original care nu multi oameni au tupeul sa iasa cu trenduri originale in lume!:)):))

    RăspundețiȘtergere
  3. gaga cea mai tare!! stil super!! no comm!! fan no1

    RăspundețiȘtergere
  4. LADY GAGA E BESTIALA.FUNDELE MARI PUSE INTR-O PARTE PE CAP SUNT LA MODA ANUL ASTA DAR LADY GAGA A VENIT SOCANDUNE PE TOTI INTR-UN MOD PLACUT CU O FUNDA MARE INTR-O PARTE,PE CAP,DAR FACUTA DIN PARUL SAU.LADY GAGA ESTE SUPERBA NO COMENT!!!!!!!!!!LITTLE_WHITE_ANGEL SAU ELENA_BEATRICE TE PUPA:)

    RăspundețiȘtergere