luni, 29 decembrie 2008

Latex Leggings – Cum ii porti?

Pantalonii din latex au devenit tot mai populari. De pe catwalk au ajuns direct in topul preferintelor vedetelor si cat de curand probabil vor ajunge si in sifonierul oricarei femei care vrea sa adopte un look sexy, indraznet si usor gothic.

Unde ii gasesti?
Momentan pantalonii de latex nu au depasit stadiul de “obiect vestimentar pentru dive porno” asa ca nu trebuie sa te miri daca ii gasesti doar in sex-shop-uri. Pretul este pe masura, depasind 200 de lei asa ca iti propun sa te incumeti si sa-ti comanzi de pe internet, din strainatate. Aceeasi pereche pe care o gasesti in sex-shop-urile din Romania, in Marea Britanie este la jumatate de pret.

Cum ii asortezi?
Ca sa eviti look-ul vulgar (chiar daca ii cumperi din sex shop) trebuie sa ii porti neaparat in combinatie cu ceva “cuminte”. Mai exact evita bluzele mulate, cu vedere la buric, cu decolteu adanc etc. Bluzele mai lungi sunt perfecte si daca alegi sa iti iei si accesorii gothice (manusi de piele, geaca de piele, pantofi / botine/ cizme din piele cu catarame sau tinte) cu atat mai bine.

Ca sa intelegi mai bine la ce ma refer iata propunerile designerilor.

Topshop

































Temperley London




























In ceea ce le priveste pe vedete, poti sa o iei drept exemplu pe Rihanna care ii si poarta cel mai des, desi accesoriile nu sunt mereu cele mai potrivite.




















O alternativa mult mai potrivita deoarece camasa este mai lunga
.





























Accesoriile si esarfa de la gat ar trebui sa lipseasca.




















O alternativa mai potrivita.



























Geanta cu animal print OUT!





















Geanta Louis Vuitton si penele OUT!
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu