duminică, 18 ianuarie 2009

Joaquin Phoenix - la marginea prapastiei!

Am descoperit cu groaza faptul ca Joaquin Phoenix a suferit o schimbare de 360 de grade!
Actorul in varsta de 34 de ani a hotarat cu doar cateva luni in urma sa renunte la actorie pentru muzica, insa aceasta pare sa fi fost doar o scuza pentru a se refugia complet in droguri si alcool.

Joaquin nu doar ca s-a ingrasat, insa in prezent nu pare sa fie mai mult decat un aurolac, un om al starzii... Se pare ca, in realitate, este vorba despre o trauma din copilarie peste care nu a reusit sa treaca. Pa cand avea doar 19 ani, fratele sau mai mare, River Phoenix, a murit chiar sub ochii sai din cauza unei supradoze.

Apropiatii actorului au declarat in repetate randuri ca Joaquin nu a reusit sa treaca niciodata peste acea intamplare. Din pacate se pare ca a fost atat de zdruncinat psihic incat isi doreste sa repete greselile fratelui si sa aiba acelasi sfarsit tragic.

Asa arata in vremurile bune:















In noiembrie 2008:




















In decembrie 2008:
























SOC - in ianuarie 2009:













3 comentarii:

  1. ŞOC!!! nu-mi vine sa cred cum a putut sa-si distruga intr-un timp atat de scurt imaginea. E de nerecunoscut.

    RăspundețiȘtergere
  2. vai, si-a distrus "imaginea" - cred ca uiti ca nu e vorba de simona senzual. nu se ocupa cu aratatul curului, iar actor bun va fi toata viata indiferent de "imagine"

    RăspundețiȘtergere
  3. Cosmofever stiu sa fac diferenta intre Simona Sensual si un actor ca Joaquin... problema nu era ca s-a ingrasat si arata naspa caci daca era asa dar continua sa faca filme era probabil perfect! Ideea era ca din cauza drogurilor si a alcoolului viata lui (inclusiv partea cu actoria) se duce naiba! A renuntat la actorie si prefera sa traiasca in mizerie! Si tocmai ca nu cred ca un actor bun merita sa aiba un asemenea sfarsit!

    RăspundețiȘtergere