marți, 13 ianuarie 2009

Bijuteriile purtate la Golden Globes

Vedetele nu se intrec pe covorul rosu doar in tinute ci si in bijuterii. Acestea ajung uneori sa coste mai mult decat tinuta in sine. Ba chiar ajung sa aiba nevoie de bodyguarzi pentru a se asigura ca nu patesc nimic.

Nici Golden Globes de anul acesta nu a facut exceptie. Si cand vine vorba de bijuterii apar designeri preferati. Majoritatea divelor au ales, pentru cea de-a 66-a editie a premiilor Golden Globes, sa poarte bijuterii Neil Lane.

Angelina Jolie a purtat o pereche de cercei din platina cu diamante de 5 carate dar si un inel tot din platina cu diamant amandoua de la Neil Lane.




















Jennifer Carpenter, actrita din serialul „Dexter”, si-a facut aparitia la after-party-ul Golden Globes organizat de In Style. Ea a purtat un colier din platina cu diamante si o pereche de cercei tot din platina cu diamante, ambele de la Neil Lane.




















Hayden Panettiere a purtat o pereche de cercei cu diamante roz de la Fred Leighton.




















Demi Moore a fost cea care a avut probabil cele mai scumpe bijuterii din doua motive:
1. Erau Cartier
2. Erau vintage
Actrita a purtat trei bratari Cartier Tradition din platina cu diamante ce au fost realizate in 1933 si care au fost evaluate la 611.000$. La acestea s-au mai adaugat si perechea de cercei Cartier cu diamanate si un inel. Toate bijuteriile purtate de Demi au fost evaluate la peste un milion de dolari.




















Nici fiica ei nu s-a lasat mai prejos. Ea a purtat o pereche de cercei din platina cu diamante si topaz alb dar si o bratara din platina cu diamante de la Neil Lane.




























In cazul tinutei, Evan Rachel Wood a facut economie dar a compensat prin bijuteriile pe care le-a purtat. Ea a purtat o bratara din platina cu diamante si o pereche de cercei, ambele Neil Lane. Bratara apare chiar pe prima pagina a site-ului Nail Lane.

















Tanara Miley Cyrus a vrut sa fie la nivelul vedetelor consacrate asa ca si-a achizitionat si ea tot bijuterii Neil Lane. Ea a purtat cercei si o bratara, ambele din aur.



















Sandra Bullock a purtat o pereche de cercei din aur de la Amrapali si doua bratari din aur sub forma de sarpe de la Bochic.




















Megan Fox a optat si ea pentru bijuterii Amrapali. Actrita a purtat o bratara din aur cu diamante si una din smaralde, dar si o pereche de cercei din aur cu smaralde.




















Jennifer Lopez a purtat cercei cu diamante de la Lorraine Schwartz.




















Desi nu s-au vazut din cauza parului necuafat, Cameron Diaz a purtat o pereche de cercei cu diamante din colectia Chanel Fine Jewelry.




















Atat frumoasa Kate Winslet cat si Penelope Cruz au purtat cercei cu diamante de 10 carate de la Chopard.





































Cu siguranta Demi Moore a intrat in topul vedetelor cu cele mai scumpe bijuterii purtate pe covorul rosu. Ea se alatura actritei Nicole Kidman care in 2007, La premiile Oscar, a purtat doua bratari identice, cu diamante, pe fiecare mana. Fiecare bratara a fost evaluata la un milion de dolari.




















Ambele actrite mai au mult pana sa o intreaca pe Angelina Jolie care, in 2004, a purtat la premiile Oscar un colier in valoare de zece milioane de dolari! Colierul Athena era plin cu diamante de diverse forme si marimi dar care insumau 85 de carate.




















Un comentariu:

  1. Demi arata superb. La ea trecerea timpului nu -si pune deloc amprenta ba chiar intinereste pe zi ce trece, iar bijuteriile purtate de ea sunt finute si foarte elegante.

    RăspundețiȘtergere