marți, 3 februarie 2009

P/V 2009: Cele 8 trenduri in materie de incaltaminte

Incaltamintea pentru sezonul urmator poate fi caracterizata oricum mai putin plictisitoare, banala! Designerii au dat dovada de multa imaginatie realizand modele cat mai sofisticate, mai neobisnuite dar extrem de interesante. Pe langa platforme iata ce altceva se mai poarta in sezonul primavara-vara 2009:

1. Incaltamintea western cu franjuri












Se regaseste in colectiile designerilor: Phillip Lim si Ruffian.

Acest model are deja un mare succes in randul vedetelor. Daca vrei sa adopti trendul trebuie sa ai mare grija pentru ce culori optezi. Este de preferat sa te limitezi la nunate de crem, maro sau negru. Acest model este mai pretentios asa ca uita de culorile tipatoare si chiar si de modernul gri!

2. Incaltamintea fetish













Se regaseste in colectiile designerilor: Balmain, Anna Sui, Alexander Wang, Kenzo si Rodarte.

Fetishul pentru piele, latex, tinte si lanturi a fost foarte popular in randul designerilor care s-au gandit ca la imbracamintea fetish trebuie sa asortezi si o pereche de pantofi sau sandale pe masura. Acum ai cu ce sa porti perechea de latex leggings.

3. Detalii exotice









Se regasesc in colectiile designerilor: Anna Sui, Donna Karan, Dries Van Noten si Louis Vuitton.

Unii designeri precum Anna Sui s-au lasat inspirati de influentele egiptene. Altii au ales sa-si accesorizeze sandalele cu tot felul de margele si pietre dandu-le un aer exotic. Pantofii sunt un accesoriu, insa aceste modele cu atat mai mult! Pentru ca sunt atat de sofisticate, trebuie sa le porti cu tinute cat mai simple.

4. Sandale de gladiator











Le gasesti in colectiile designerilor: La Perla, Anna Sui si Iceberg.

Aceste sandale sunt in trend inca de anul trecut. Unii designeri au pastrat modelul de baza cu talpa joasa, in timp ce altii au preferat sa transpuna ideea pe pantofii stiletto. Daca sandalele de gladiator poti sa le asortezi la o pereche de pantaloni, nu acelasi lucru se intampla si la cele cu toc. Acestea din urma este bine sa le porti numai la fuste si rochii.

5. Incaltamintea din piele de reptila














Se regaseste in colectiile designerilor: Dior, Tuleh, Ralph Lauren, Bottega Veneta, BCBG Max Azria, Carolina Herrera, Matthew Williamson, Thakoon si multi altii.

Pielea de reptila a fost preferata designerilor pentru a realiza nu doar incaltaminte ci si posete. Daca vrei sa ai astfel de accesorii pretentioase, va trebui din nou sa optezi pentru tinute cat mai simple.

1. Incaltamintea legata cu snur de glezna















Se regaseste in colectiile designerilor: Dior, Phillip Lim, Lacoste, Marc by Marc Jacobs si Donna Karan.

Lacoste a realizat sandalele ideale pentru zilele calduroase de vara, in timp ce alti designerii au preferat modelele potrivite pentru o tinuta office sau glamorouse.

2. Inchidere cu catarama mare









Se regaseste in colectiile designerilor: Gucci, Oscar De La Renta si Pucci.

Incaltamintea cu inchidere cu catarama pe glezna s-a aflat in topul preferintelor designerilor. Baretele subtiri au fost inlocuite cu unele mai groase si atunci si cataramele au fost alese pe masura.

3. Tocuri fantezie











Se regasesc in colectiile designerilor: Christian , Alexander McQueen, Marc Jacobs si Bottega Venetta.

Tocurile pantofilor din noile colectii au fost, in unele cazuri, adevarate opere de arta. Femeile erau oricum obsedate de pantofi, acum au inca un motiv in plus caci modelele propuse de designeri iti iau pur si simplu ochii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu