vineri, 13 februarie 2009

Must have: Boyfriend Jeans

Cine ar fi crezut ca printre blugii skinny si latex leggings isi vor face loc si acest blugi largi, cu aspect uzat denumiti generic: Boyfrind Jeans! Au inceput sa se poarte inca de anul trecut insa, anul acesta, au devenit un „must-have”!

Iata ca si vedetele vor uneori sa se simta confortabil si sa poarte o pereche de blugi care sa nu fie atat de pretentiosi sau cu alte cuvinte dusmanul oricarei imperfectiuni. Pana la urma nu oricine arata bine in skinny jeans!

Boyfriend Jeans sunt preferati de vedete atunci cand merg la cumparaturi, cand isi plimba copiii sau animalele prin parc, atunci cand calatoresc cu avionul sau pur si simplu cand vor sa se relaxeze si sa uite de perfectiunea pe care trebuie sa o etaleze in fata aparatelor de fotografiat.
Cel mai popular brand, in randul vedetelor , care a lansat o linie speciala de astfel de blugi este Current Elliot. O pereche de blugi ajunge sa coste in jur de 200 de dolari.















































Multe dintre vedetele care poarta boyfriend jeans aleg sa ii asorteze cu piese vestimentare elegante astfel incat look-ul final sa fie unul smart casual.

Pentru ca nu este tocmai o treaba usoara sa gasesti combinatiile perfecte astfel incat sa nu dai in ridicol, mai bine ii porti atunci cand vrei sa ai un look sport sau casual. Ia exemplu de la Jessica Alba, Sarah Jessica Parker si Kate Beckinsale.

Casual look:
Sarah Jessica Parker




















Jessica Alba





















Kate Beckinsale




















Isla Fisher




















Kelly Osbourne




















Rachel Bilson




















Sport:
Sara Michelle Gellar




















Smart Casual Look: Eva Longoria




















Charlize Theron




















Sara Michelle Geller




















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu