sâmbătă, 21 februarie 2009

Incalzirea inainte de Oscaruri

Vedetele si-au facut incalzirea inainte de Premiile Oscar la un eveniment caritabil ce a avut loc la Hollywood.

Eva Longoria, Marci Cross, Reese Witherspoon, Susan Sarandon, Sienna Miller si multe alte vedete si-au facut aparitia vineri seara la Montblanc Signature For Good Charity.

Ceea ce m-a impresionat au fost tinutele multora dintre ele care s-ar fi potrivit si pentru Oscaruri, eveniment ce va avea loc in aceasta duminica.

Cea mai superba prezenta a fost Eva Longoria. Modelul rochiei, semnata Reem Acra, a fost deosebit, iar culoarea o prinde. In plus, chiar daca nu are un bust generos, cu ajutorul croielii a reusit sa isi puna in evidenta aceasta parte a corpului si sa fie extrem de sexy!




















Din pacate, de aceasta data, tinuta Ditei nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor mele. Rochia ar fi fost intr-adevar superba daca nu ar fi avut acea funda decorativa maro in fata.

Poate daca plicul ar fi fost maro s-ar fi facut o legatura cu funda si nu ar mai fi aratat atat de rau. Totusi, culoarea plicului se asorta cu elementele decorative de pe spatele rochiei mermaid. Verdictul final: Dita Von Teese a fost absolut fermecatoare... din spate.



































Rochia face parte din colectia toamna 2008 Christian Lacroix.




















Marci Cross a purtat o frumoasa rochie argintie semnata Elie Saab, din colectia primavara 2009, ce i-a venit perfect. Actrita si-a accesorizat extrem de bine tinuta!


























Reese Witherspoon nu pot sa spun ca m-a impresionat cu aceasta LBD semnata Dior , insa ceea ce mi s-a parut absolu uimitor a fost faptul ca arata mai tanara ca niciodata. Parca ar avea 20 de ani din nou! Probabil si pentru ea dragostea face minuni.




















Sienna Miller




















Lucy Liu a fost perfecta intr-o rochie alba semnata Giambattista Valli din colectia toamna 2008, iar plicul ei este deosebit!


























Christina Ricci a purtat o rochie one shoulder mulata care i-a pus in evidenta silueta. As fi preferat totusi ca pantofii sa fie orice alta culoare mai putin crem! Rosu ar fi fost o culoare mult mai potrivita, mai ales ca a folosit un ruj rosu.




















Rochia face parte din colectia Monique Lhuillier toamna 2009




















Milla Jovovich a purtat si ea o rochie one shoulder dar pe anasamblu nu a fost o prezenta spectaculoasa.




















Helen Hunt are o scuza. Nu a mai aparut pe covorul rosu de foarte mult timp si atunci se explica de ce nu stie ce sa poarte ca sa impresioneze.




















Andie MacDowell este o femeie superba de 50 de ani! Rochia one shoulder a fost o alegere potrivita. Ar fi trebuit sa renunte totusi la sal.




















Susan Sarandon pe cat este de buna ca actrita pe atat de dezastruoasa este atunci cand vine vorba de haine. Actrita a avut de departe cea mai urata si demodata tinuta a serii!




















Astept cu nerabdare sa vad alegerile vestimentare, de maine seara, ale vedetelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu