marți, 17 februarie 2009

Robert Pattinson urca pe scena la Oscaruri

Este oficial! Robert Pattinson va participa la cea de-a 81-a editie a premiilor Oscar ce va avea avea loc in acest weekend, pe 22 februarie.

Actorul va avea onoarea sa prezinte castigatorul la una dintre categorii. Momentan nu se stie despre ce categorie este vorba. Aceasta informatie este invaluita in mister probabil pentru ca fanele lui sa urmareasca intregul eveniment cu sufletul la gura, asa ca nu m-ar mira ca frumosul actor sa apara undeva pe la sfarsit.

Inca nu a fost confirmat faptul ca el va prezenta alaturi de Kristen Stewart, Bella din filmul Twilight, insa exista sanse foarte mari ca celebrul cuplu sa urce impreuna pe scena.

In ceea ce priveste filmarile la New Moon, Kellan Lutz, actorul care interpreteaza rolul lui Emmett a declarat intr-un interviu ca intreaga echipa se va pune pe treaba incepand cu 23 martie cand se vor aduna in Vancouver.

Pana atunci, Pattinson (Edward) , Kirsten (Bella) si Taylor Lautner (Jacob) vor participa la un eveniment in Japonia.

Pe 27 februarie la ora 16:30 cei trei actori isi vor face aparitia pe covorul rosu la Ebisu Garden Room. Oricine se afla in zona la acea ora are ocazia sa ii vada.

O ora mai tarziu in aceeasi locatie va ave loc o conferinta de presa cu fanii. Aici vor intra doar cei care aplica o cerere pe site- ul http://www.twilighter.jp/. Norocosii vor putea apoi sa converseze direct cu cei trei actori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu