marți, 10 februarie 2009

Madonna face noi cuceriri

Cantareata in varsta de 50 de ani este singura si dispusa sa-si refaca viata... sau mai bine spus sa se distreze cat poate de bine! Luna trecuta procesul de divort dintre ea si Guy Ritchie s-a incheiat ceea ce inseamna ca este libera sa faca noi cuceriri.

In ultima perioada se zvonea ca ar avea o aventura cu un anume Alex Rodriguez (33 de ani), dar de fapt Madonna ascundea o relatie mult mai interesanta.




















Iata-l pe Jesus Luz, un model brazilian in varsta de 22 de ani pe care cantareata l-a prezentat deja copiilor.
Ei au fost vazuti, la inceputul acestei luni, iesind dintr-un restaurant din New York.
































Se pare ca intre ei a fost dragoste la prima vedere si nici nu avea cum sa fie altfel tinand cont de imprejurarile in care s-au cunoscut.

Cei doi s-au sarutat inca de la prima intalnire care a fost de fapt o sedinta foto incendiara ce a avut loc in Rio de Janeiro. Petitorii, daca putem sa le spunem asa, au fost cei de la „W Magazine”. Ei au fost cei care au gandit acest scenariu pentru numarul din luna martie.

Madonna a fost atat de impresionata de prestatia modelului, de sarutul frantuzesc, de pachetelele de muschi de pe abdomenul lui, dar mai ales de tatuajul cu propriul nume pe care il are pe spate, incat l-a rugat apoi sa o insoteasca in turneul de promovare al noului ei album Sticky & Sweet. Go Madonna! Acum Demi Moore si Ashton Kutcher pot rasufla usurati caci Madonna si Jesus Luz le vor lua locul.


































































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu