duminică, 15 februarie 2009

Celebrities Valentine`s Day

Afla cum si-au petrecut vedetele Valentine`s Day!

Lindsay Lohan & Samantha Ronson – Valentine`s furtunos

Lindsay Lohan si Samantha Ronson s-au certat chiar si pe 14 februarie si nu oriunde ci in fata paparazzilor. Cele doua au luat cine la Eldridge Lounge in New York si in drum spre hotel a izbucnit cearta. Martorii spun ca Lohan nu facea altceva decat sa strige “I'm sorry! Forgive me!”. Scandalul nu a avut un happy end si, in cele din urma, au plecat separat acoperindu-si fata de paparazzi.

Probabil ca in alta situatie acest scandal ar fi fost doar o alta modalitate de promovare, insa se stie ca cele doua impartasesc o iubire cu nabadai impotriva careia sunt toti aporpiatii Dj-ului Samantha.















































Jennifer Lopez & Marc Anthony – Marea impacare

In ultima perioada s-a tot zvonit ca Jennifer Lopez si Marc Anthony trec printr-o perioada nu tocmai roz, presarata cu certuri si scandaluri. Ba chiar se pusese si problema unui divort, insa Jennifer a clarificat imediat zvonurile declarand ca nu se vor separa.

De Valentine`s Day Jennifer si Marc Anthony au iesit in oras sa isi sarbatoreasca iubirea. Ei au luat o cina romantica la un restaurant din New York. La plecare, paparazzi i-au surprins urcand intr-o limuzina. Jennifer avea in mana ceea ce parea sa fie o caseta de bijuterii sub forma de inima. Cu alte cuvinte Mark stie sa isi spele pacatele: cina romantica, bijuterii, limuzina...




















Kate Hudson & Owen Wilson – Hot Valentine?

Kate Hudson s-a impacat recent cu Owen Wilson. Actrita i-a pregatit cu siguranta ceva special pentru ca si-a instalat in baie, cu doar cateva zile inainte de 14 februarie, o bara pentru striptease. Kate nu este prima vedeta care isi instaleaza o astfel de bara in casa, insa este prima care o doreste in baie!

Singura problema ar mai fi faptul ca in 2006, Kate a suferit o intindere de muschi si o entorsa la o mana dupa ce a executat un dans la bara pentru sotul ei, de atunci, Chris Robinson. Sa speram ca de aceasta data povestea nu s-a mai terminat la spital.

Madonna – I Love Kabbalah

Madonna a divortat doar de o luna si are deja un iubit cu aproape 30 de ani mai tanar decat ea. Cu siguranta toate femeile de 50 de ani o invidiaza. Si totusi cum a petrecut artista de Valentines Day?! Ei bine, ea si-a dus tanarul iubit la o intalnire a membrilor Kabbala.

Pentru a pastra aparentele, cei doi si-au facut intrarea separat. Primul care a ajuns la centrul Kabbalah din New York a fost Jesus Luz. El a fost urmat la scurt timp de Madonna care era insotita de cei doi copii.

Modelul Brazilian este atat de fascinat de vedeta incat s-a convertit devenind din catolic adept kabbalah.

Cu putin timp in urma, un apropiat al lui Jesus a declarat pentru Daily Mail: “Jesus nu se poate satura de Madonna. Pur si simplu este fermecat de ea. In ultima perioada au petrecut tot mai mult timp impreuna iar Madonna i-a povestit despre kabbala si s-a oferit sa-l duca la centrul Kabbalah din New York. Jesus abia asteapta!”

Se pare ca cel mai potrivit moment a fost chiar de ziua indragostitilor.



























Robert Pattinson – Single and sad

Robert Pattinson a pornit in cautarea Valentinei lui inca din seara de 13 februarie. El a fost vazut iesind din clubul Groucho din Londra la 3 dimineata. Surprinzator, actorul era singur. De aceasta data nu mai era insotit nici de cel mai bun prieten al sau, Tom Sturridge, dar nici de diverse fete dornice sa castige iubirea frumosului actor.

La iesirea din club, Robert s-a grabit sa ia un taxi, insa paparazzi au reusit sa il surprinda pe bancheta din spate a masinii. Actorul parea ingandurat si trist... Singuratatea sa fie de vina? E posibil deoarece intr-un interviu acordat recent in emisiunea lui Ellen DeGeneres a declarat ca inainte sa joace in Twilight nu avea prea mare succes la fete iar acum isi doreste sa aiba o relatie.





















Jessica Simpson & Tony Ramo - Dragostea e dulce!

Jessica Simpson si iubitul ei Tony Romo au petrecut Valentines Day intr-un restaurant, Waverly Inn, din New York. Pentru desert cei doi s-au indreptat spre, Serendipity, un alt restaurant celebru din New York.

Cantareata a fost criticata in ultima perioada pentru ca s-ar fi ingrasat, insa de Valentine`s Day totul e dulce asa ca nu ar fi fost indicat tocmai acum sa inceapa o dieta.




















Gwineth Paltrow – Married and alone

Gwyneth Paltrow a declarat pentru Daily News ca isi va petrece ziua indragostitilor singura. Actrita a mai spus ca nici macar nu stie unde se va afla Chris Martin pe 14 februarie, deoarece este plecat in turneu cu Cold Play. Gwyneth a fost inca o femeie casatorita dar singura de Valentine`s Day care si-a impartasit dragostea doar cu copiii.


Amy Winehouse – I Love Rehab

Amy Winehouse a avut o vacant prelungita de iarna in Caraibe. Cantareata parea sa fi depasit, in sfarsit, problemele de dependenta si sa-si fi gasit chiar si un nou iubit (desi nu a divortat de Blake). Se pare ca ne-am pripit sa tragem concluziile.

Amy si-a petrecut ziua indragostitilor intr-o clinica din St. Lucia. Ea a fost internata dupa ce a lesinat. Apropiatii cantaretei au declarat ca bause foarte mult, tremura si arata ingrozitor si totul a culminat la putin timp dupa ce Amy si-a terminat o provizie de droguri. Lupul isi schimba blana, dar naravul ba!

Jennifer Love Hewitt – Singura dar fericita (de dragul aparentelor)

Jennifer Love Hewitt a fost singura de Valentine`s Day. Ea a rupt recent logodna cu Ross McCall.

Actrita care pe 21 februarie va implini 30 de ani a vrut sa isi ocupe timpul asa ca a participat la saptamana modei de la New York organizata de Mercedes-Benz. Ea a zambit in permanenta in fata aparatelor de fotografiat, insa in timpul prezentarilor de moda o alta imagine a fost surprinsa: Jennifer parea pierduta iar pe fata ei nu se mai citea entuziasmul ci mai degraba tristetea.




















Katy Perry – Singura – Si ce daca?!

Daca nici Katie Parry nu poate sa faca fata singuratatii atunci cine? Ea s-a despartit recent de Travis McCoy, insa a declarat pentru Hollyscoop ca anul acesta va avea un Valentines Day special. Katy si-a petrecut zilua indragostitilor in Vegas cu prietenele ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu