marți, 10 februarie 2009

Chris Brown a cazut in dizgratie

Chris Brown a agresat-o pe Rihanna in acest weekend. Faptul ca a fost inchis si ca va fi judecat pentru aceasta acuzatie pare sa fie doar inceputul unei adevarate tornade pe care artistul o va avea de infruntat.

Usile care, in trecut, i-au fost deschise ii sunt acum trantite in nas. Primii care au anuntat ruperea contractului cu Chris Brown sunt cei de la Wrigley`s. Cantaretul aparea intr-o reclama la un nou tip de guma de mestecat, insa totul va fi de domeniul trecutului caci reprezentantii Wrigley`s au declarat ca vor retrage acest spot publicitar pana cand Brown isi rezolva problemele legale.














La scurt timp, Chris a mai pierdut un contract. El va disparea si din campania americana "Got Milk?" ce incurajeaza consumul de lapte si care a reusit sa obtina, incepand din 1993, sprijinul multor alte vedete.
Reprezentantii campaniei au declarat ca iau in serios toate acuzatiile care i se aduc artistului. Ei au tinut sa precizeze faptul ca, in momentul de fata, Chris Brown, ar aduce mari prejudicii campaniei care se adreseaza in special tinerilor.
















Artistul a fost inclus in campanie toamna trecuta, insa colaborarea lui cu "Got Milk?" se va incheia in aceasta saptamana.

Rihanna este implicata in aceeasi campanie, insa la ea nu s-a facut deloc referire in declaratiile oficiale.




















In plus, vedetele incep sa discute pe baza scandalului dintre cei doi.
Primul care si-a spus parerea a fost Kanye West. Invitat intr-o emisiune la Kiis FM, cantaretul a vorbit-o numai de bine pe Rihanna mentionand ca are un potential enorm ca si artista si ca pentru el este ca o sora mai mica. Kanye a mai declarat ca a fost devastata atunci cand a aflat ce a patit Rihanna si ca nicio femeie nu ar trebui sa treaca prin asa ceva.

In ceea ce o priveste pe Rihanna, ea si-a anulat urmatoarele concerte si incearca sa se refaca in casa pe care o are in Barbados. Se pare ca nu este dispusa sa renunte la acuzatii si continua sa coopereze cu politia care a inceput deja sa investigheze cazul.

Un comentariu:

  1. Mizerabilul! i s-a urcat succesul la cap deci merita sa ajunga in mucirla din care se ridicase. Nu este pentru el PARADISUL ci smoala iadului.

    RăspundețiȘtergere