joi, 26 februarie 2009

6 exemple care sa te convinga sa nu-ti faci breton!

Multe femei se grabesc sa adopte trendurile fara sa isi raspunda, sincer, inainte la intrebarea "Mi se potriveste?".

Si la Hollywood divele fac astfel de greseli desi ele au acces la hair-stilisti renumiti care ar putea sa le sfatuiasca, sa le ajute sa faca alegerile cele mai potrivite.

Uneori este bine sa inveti din greselile altora. Iata sase vedete care servesc drept exemplu de "ASA NU! " atunci cand vine vorba de breton.

Rachel Bilson
Actrita si-a dat repede seama de greseala pe care a facut-o. Bretonul nu este cu siguranta pentru ea asa ca nu i-a fost greu sa revina la cararea pe mijloc si sa-si lase parul sa creasca din nou.
















Kate Beckinsale

De aceeasi nebunie de scurta durata a suferit si Kate Beckinsale. Actrita nu a aparut decat o singura data in public cu breton dupa care a facut tot posibilul sa-si ascunda schimbarea de look. Urmatoarea aparitie a fost la premiile Oscar unde a purtat parul pe spate prins intr-un coc. Bine a facut pentru ca bretonul o imbatraneste cu cel putin 5 ani!
















Keira Knightley

Actrita are trasaturi chiar frumoase pe care stia sa si le puna in evidenta la inceputul carierei. In prezent am senzatia ca ii face placere sa se urateasca. Pozele now & then subliniaza clar acest lucru.














Leighton Meester

Actrita din faimosul serial Gossip Girl a facut si ea aceasta greseala. Leighton este extrem de frumoasa iar bretonul nu face decat sa ii umbreasca trasaturile.














Jessica Biel

Jessica Biel din momentul in care si-a facut breton s-a transformat dintr-o diva glamorouse si sexy intr-o femeie insipida.





















Jessica Alba

Jessica Alba este o actrita foarte frumoasa. Fara breton parea mult mai sofisticata iar coafura avea cu siguranta un aspect mult mai ingrijit.






Un comentariu:

  1. Sunt de acord!! Mai putin cu Kate Beckinsale. Adic tipa are o frunte gigant, si mie imi place muuult mai mult cu breton decat fara!!

    RăspundețiȘtergere