duminică, 15 februarie 2009

Ronald Fenty vs. Clinton Brown: Tatii fac declaratii

A trecut o saptamana de cand Rihanna a fost batut de Chris Brown. Cum niciunul din cei doi nu au dat o declarative, cei care au iesit in fata in incercarea de a aduce putina lumina in acest incident sunt parintii.

Clinton Brown, tatal lui Chris Brown, in varsta de 44 de ani a incercat prin declaratia sa sa minimalizeze intamplarea si sa il scoata pe cantaret drept un mielusel spasit: “Fiul meu reflecta acum asupra situatiei si este plin de remuscari. Vrea sa se asigure ca Rihanna este okay. A fost o intamplare nefericita dar sper sa treaca peste.

Industria muzicala este neiertatoare atunci cand vine vorba de astfel de indiscretii. Chris va continua sa fie o persona buna. Iubeste oamenii si ca majoritatea lor este predispus spre greseli. Sper ca nu va fi judecat doar din prisma aceasta.”

De cealalta parte a baricadei, Ronald Fenty, tatal Rihannei in varsta de 55 de ani a declarat: “Nu mi-a venit sa cred ce s-a intamplat! Pareau foarte fericiti. Nu stiu ce nu a mers. Crezi ca ai cunoscut o persoana si ajungi sa realizezi ca te-ai inselat.

Rihanna a ramas cu cateva vanati dar va fi in regula. La un moment dat va vorbi si sper ca atunci cand o va face, va vorbi in numele tuturor femeilor din lume. Daca as fi in locul ei as trece mai departe. “

Asa cum era de asteptat, tatal Rihannei nu vrea sa o mai vada pe fiica sa cu Chris Brown. Totusi, tatal cantaretului, pare sa fie ingrijorat mai mult de cariera lui Chris si de repercursiunile pe care intregul incident le va avea supra viitorului lui. Ramane de vazut cum isi va apara cauza Chirs Brown atunci cand va vorbi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu