luni, 23 februarie 2009

Robert Pattinson la Premiile Oscar

Robert Pattinson a respectat eticheta si la Premiile Oscar a uitat de tinutele casual. Actorul a respectat toate regulile:

- a purtat un costum simplu negru semnat Dolce & Gabbana (nu in culori stridente, picatele sau dungi);
- manecile de la camasa trebuie sa iasa cu un centimetru din manecile sacoului iar Robert s-a conformat si in ceea ce priveste acest aspect;
- la gat a purtat un papion. Actorul a facut o alegere foarte buna deoarece designerii au stabilit ca, in acest an, cravatele sunt pe locul doi.

Singurul lucru care mai amintea de vechiul Robert a fost frizura. Actorul si-a ciufulit parul si de aceasta data spre admiratia fanelor sosite in fata teatrului Kodak, unde a avut loc cea de-a 81-a editie a premiilor Oscar.


































Robert a urcat pe scena alaturi de actrita Amanda Seyfreid, care a jucat in filmul "Mamma Mia!", pentru a prezenta un montaj despre cum a fost transpusa iubirea in filme in 2008.

Am vesti bune si pentru cei care asteapta noile filme (New Moon si Eclipse) in care Robert Pattinson interpreteaza rolul vampirului Edward Cullen. Recent s-a dezvaluit si data la care va aparea pe marile ecrane Eclipse.
New Moon va fi lansat in luna noiembrie a acestui, insa dupa doar sapte luni va avea loc si lansarea Eclipse. Cu alte cuvinte, incepe numaratoarea inversa si pentru 30 iunie 2010!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu