sâmbătă, 7 februarie 2009

Robert Pattinson revine la vechiul look

Dupa o scurta pauza Robert Pattinson a decis ca este momentul sa iasa din nou in lumina reflectoarelor spre fericirea tuturor femeilor si adolescentelor care asteptau cu sufletul la gura sa afle ce s-a mai intamplat cu el.

Actorul si-a facut aparitia vineri seara la petrecerea Vogue Dinner. Pentru ca iesirea sa fie cat mai distractiva si probabil pentru ca modestul Robert nu se regaseste printre vedetele prezente la astfel de sindrofii si-a adus cu el doi prieteni dornici de putina promovare si bautura gratuita!




















Inca o dovada a modestiei lui este modul in care a ales sa se imbrace. Actorul a purtat haine smart-casual, obisnuite pentru orice alta iesire in oras cu baietii.

Desi initial el a purtat "celebrul fes", a fost induplecat de fotografii sa si-l scoata pentru a le arata in ce stadiu se mai afla freza lui. Robert se tunsese scurt cu doar o luna in urma, insa se pare ca a fost fortat sa uite de masina de tuns pentru ca filmarile la New Moon vor incepe cat de curand si trebuie sa reintre in pielea personajului Edward Cullen.

Lansarea oficiala a celui de-al doilea film, in care va juca frumosul actor, va avea loc pe 20 niembrie 2009.










Un comentariu:

  1. Simpatic Robert, dar si prietenii lui nu sunt de ignorat, chiar draguti si cine stie poate apar si ei in urmatorul film cu vampiri.
    Astept cu nerabdare luna noiembrie.

    RăspundețiȘtergere