vineri, 27 februarie 2009

Japonezii s-au bucurat sa-l vada pe Robert Pattinson

Robert Pattinson se afla in Japonia inca de pe 24 februarie pentru a participa la lansarea filmului "Twilight". El a fost intampinat la aeroportul international Narita de o multime de fani care erau nerabdatori nu doar sa-l vada ci sa si obtina un autograf. Robert a fost in permanenta cu zambetul pe buze. Nu s-a grabit sa ajunga la hotel ci a preferat sa faca fericite cateva fete carora le-a semnat cateva autografe.























O zi mai tarziu au ajuns in Japonia si Kirsten Stewart (Bella) si Taylor Lautner (Jacob).

Toti trei au participat astazi la o conferinta de presa, ce a avut loc in Tokyo la Ebisu Garden Room, unde s-au intalnit din nou cu fanii. Acestia au putut din timp sa se inscrie online pe site- ul http://www.twilighter.jp/ pe listele de participare.

Si de aceasta data, tinerii actori Robert (22 de ani), Kristen (18 ani) si Taylor (17 ani) au fost foarte bine dispusi, au ras impreuna cu fanii prezenti la conferinta si au raspuns tuturor intrebarilor puse de acestia.























































A urmat apoi aparitia pe covorul rosu, cand vremea nu a tinut cu Kirsten. Vantul i-a ciufulit coafura, iar in ciuda faptului ca afara ploua, actrita a fost imbracata doar intr- o rochie one shoulder alba.































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu