duminică, 22 februarie 2009

Red Carpet Spirit Awards

Ieri seara a avut loc a avut loc cea de-a 24-a editie e apremiilor Film Independents Spirit. Marele castigator al serii a fost Mickey Ruurke. El a castigat doua trofee ambele datorate filmului The Wrestler: Male Lead si Beast Feature. La categoria Cinematography premiul a fost adjudecat tot pentru acelasi film, dar de aceasta data a mers la Maryse Alberti.

Dintre actrite cea mai castigata a fost Penelope Cruz care a a luat premiul pentru cel mai bun rol feminin secundar. Este a doua oara cand actrita castiga acest premiu pentru rolul interpretat in filmul "Vicky Cristina Barcelona". Ea a fost desemnata castigatoare la aceeasi categorie si la Bafta Awards.

In ceea ce priveste tinutele, Jessica Alba a fost cea mai delicata si cea mai draguta! Actrita a purtat o rochie Christian Dior, din colectia primavara 2009, la care si-a asortat si un cardigan de un roz pal.










































Lucy Liu a optat si ea, ca si Jessica Alba, pentru acceasi culoaroare. Totusi, actrita a reusit sa transforme o rochie banala, din satin, semnata Lanvin, intr-una foarte interesanta datorita braului in aceeasi culoare.




















Rochia face parte din colectia primavara 2009.




















Anne Hathaway a purtat o rochie cumintica si delicata semnata Rodarte accesorizata cu o curea subtire cu o funda. Doar se poarta fundele anul aceste, nu?!

Totusi ar trebui sa-si faca ceva la par pentru ca este lipsit de volum si ii ia din stralucire. Vom vedea ce schimbare isi va face pentru Oscaruri.




















Rochia face parte din colectia primavara 2006.




















Cameron Diaz a fost plina de culoare si ma bucur ca a purtat in sfarsit o tinuta moderna! Rochia face parte din colectia Michael Kors primavara 2009.




















Teri Hatcher imi place tot mai mult! Stie exact ce tinute sa aleaga astfel incat sa o avantajeze. De aceasta data a optat pentru o LBD semnata Monique Lhuillier. Modelul ales de actrita arata chiar mai bine decat cel original care face parte din colectia toamana 2009.



































Zooey Deschanel, actrita care a jucat alaturi de Jim Carrey in "Yes Man", a fost extrem de simpatica. Ea a ales o rochie, de un alabstru electric, semnata Lela Rose la care a mai adaugat un mic accesoriu de efect pentru a fi in trend: o curea din catifea cu o funda.




















Mariah Carey este atat de demodata! Nu pot sa cred ca nu e constienta de cat de penibila poate sa fie. Si unde naiba a mai vazut ea pe cineva purtand ochelari de soare pe covorul rosu?! Macar daca erau unii mai glamorouse, poate mai intelegeam, dar modelul este depasit ca intreaga tinuta! Nu mai vorbesc de sandalele platforma care nu au ce cauta pe covorul rosu.




















Fericita castigatoare a purtat o rochie maro semnata Azzedine Alaia. Cu alte cuvinte nimic spectaculos.




















Mena Suvari a ales o rochie cu un imprimeu floral extrem de viu colorat. Tinuta face parte din colectia primavara 2009 Diane von Furstenberg.








































Michelle Williams, fosta sotie a actorului Heath Ledger, a purtat o rochie simpla, in dungi, din colectia Chloe Resort 2009.








































Mary-Kate Olsen si-a facut si ea aparitia si culmea fara sora geamana. Este de apreciat ca de aceasta data a lasat acasa vestimentatia de baba, hainele de blana si machiajul strident care o faceau sa para cu cel putin 20 de ani mai batrana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu