vineri, 13 februarie 2009

Flat Cap - preferata vedetelor

In aceasta primavara se poarta o multime de modele de palarii, bascute si caciuli, insa de departe s-a detasat, ca fiind preferata vedetelor, flat cap!

Aceast model de basca a aparut pentru prima data in secolul al XIV-lea in Marea Britanie si Irlanda. In secolul al XIX- lea ea era purtata de barbatii din toate clasele sociale insa, cu toate acestea, ea a ramas ca simbol al baiatului cu ziarul (newsboy). Popularitatea maxima a atins-o in 1920 cand era un accesoriu la moda pentru barbatii tineri.

Anul acesta, printre designerii care au preferat sa-si accesorizeze tinutele din cele mai noi colectii cu aceste bascute se numara si Ralph Lauren.

Brad Pitt a fost primul care a purtat o flat cap. Lui i s-au alaturat rapid Justin Timberlake si George Clooney, insa si cateva vedete de sex feminin care stau drept dovada ca aceasta basca poate fi unisex. Ba mai mult, flat cap a devenit un "must have" si in randul copiilor celebri. Britney Spears, Brad Pitt si Christina Aguilera sunt doar cateva dintre vedetele care le-au cumparat deja micutilor lor o astfel de basca din tweed.

Brad Pitt


















Justin Timberlake




















George Clooney















Jessica Simpson

















Hayden Panettiere




















Knox Léon Jolie-Pitt




















Max Liron Bratman




















Jayden James Federline

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu