joi, 26 februarie 2009

Rihanna il iarta pe Chris Brown?

Pe 5 martie Chris Brown ar trebui sa raspunda in fata unui tribunal pentru faptul ca si-a agresat iubita. Rihanna pare sa isi doreasca sa lase in urma tot incidentul si sa-l ierte pe artist.

Un reprezentant al politiei a declarat ca nu au inca suficiente probe pentru a-l acuza pe Chris Brown si ca nu a fost depusa o plangere impotriva lui. Acesta a mai declarat ca daca reusesc sa adune dovezile necesare artistul va fi judecat oricum fara sa mai fine nevoie ca Rihanna sa-l acuze de ceva: "Ce se va intampla de acum inainte nu mai depinde de victima."

De partea cealalta, Chris Brown are de infruntat tot mai multe probleme. Un apropiat al artistului a declarat pentru Touch Weekly ca, imediat dupa ce a fost publicata fotografia cu Rihanna batuta, Chris a inceput sa primeasca amenintari cu moartea.

Aceeasi sursa a declarat: "Chris este speriat. El nu doar si-a ratat cariera dar si-a pierdut si iubita si mai nou se teme pentru viata lui. Fotografia a fost picatura care a umplut paharul. Amenintarile au inceput imediat dupa ce a aparut in presa."

Un comentariu:

  1. Daca il iarta atunci a meritat bataia sau s-a simtit bine, deci indemnul pentru Chris Brown este: da-i ca-i place.

    RăspundețiȘtergere