miercuri, 25 februarie 2009

Lady GaGa este dornica de atentie

Se spune despre vedete ca isi permit orice... insa Lady GaGa depaseste orice limite. Ea a fost fotografiata recent pe strazile din Paris purtand doar un body crem! La aceasta tinuta "sofisticata" cantareata si-a asortat un sirag de perle si un sacou.




































In ceea ce priveste accesoriile, ea a dat inca o data dovada de prost gust purtand ochelari rotunzi de vedere (de tip geek) si deja celebra ei funda din par (pe care a purtat-o si in cel mai recent videoclip Poker Face) in stilul Minnie Mouse.





















Aceasta nu este prima data cand socheaza prin tinuta adoptata in public. Vedeta a mai fost fotografiata cu ceva timp in urma purtand doar o fusta din latex si un sutien de piele. Ceea ce pare totusi sa nu lipseasca niciodata sunt manusile si ochelarii.




















Daca la inceputul carierei a fost retinuta deoarece semana foarte mult cu Christina Aguilera, mai nou Lady GaGa declara ca are multe lucruri in comun cu Madonna. Printre acestea s-ar numara intuirea marilor trenduri, faptul ca ambele sunt neinfricate si cu foarte mult tupeu, sunt pe jumatate italience si nu in ultimul rand ambele au devenit celebre dupa ce s-au facut blonde! Si totusi nu degeaba se spune... vrabia malai viseaza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu