miercuri, 18 februarie 2009

David si Victoria au fost parodiati

Un celebru magician englez, Paul Daniels, in varsta de 70 de ani si sotia sa Debbie au parodiat deja cunoscuta reclama la lenjerie intima Emporio Armani a cuplului Beckham.

Paul Daniel si sotia sa au pozat pentru revista Closer in aceeasi ipostaza, in care apareau Victoria si David Beckham, in incercarea de a demonstra cum vor arata acestia din urma peste 35 de ani!
Ceea ce este de-a dreptul impresionant este faptul ca viitorul nu este atat de sumbru pe cat ma asteptam. Batraneii inca se tin bine si asta nu reiese doar din imagine ci si din spusele magicianului. El a facut declaratii despre viata sa sexuala: "nu mai suntem atat de pasionali ca la inceput, insa asta nu inseamna ca nu mai avem deloc viata sexuala. Ce pot sa spun? Ne place sexul!" Daniels a mai adaugat "Unul dintre secretele relatiei noastre consta in faptul ca ne facem in fiecare zi sa radem iar acest lucru se adauga la abilitatea mea sexuala. Sotia mea glumeste mereu pe seama faptului ca vom ramane casatoriti atat timp cat eu o sa mai pot face sex."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu